Mark Adams este noul sef de design al celor de la Cadillac

Mark Adams este noul sef de design al celor de la Cadillac
Departamentul de design al celor de la Cadillac are un nou sef, in persoana lui Mark Adams. Vorbim despre acelasi Adams care s-a ocupat de partea de design a marcii Vauxhall.
Distribuie pe Facebook
Noul designer-sef nu va renunta la Art and Science, limbajul de design care a debutat pe masinile Cadillac lansate la sfarsitul anilor '90. Limbajul de design caracterizat prin linii ascutite si blocuri optice inguste va cunoaste cateva modificari cu care Adams spera sa creasca vanzarile Cadillac de pe toate pietele de desfacere.
In perioada urmatoare, Cadillac va avea parte de un proces de reorganizare. Daca pana acum cei care lucrau la departamentul de design isi aduceau aportul si la realizarea altor marci ale concernului General Motors, pe viitor acestia se vor ocupa strict de masinile Cadillac.
Modificari intalnim si in structura Chevrolet Europa Centrala si de Est. Andy Higgins urmeaza sa fie numit director general al Chevrolet Marea Britanie, conducerea Chevrolet Europa Centrala si de Est urmand sa-i revina lui Joao Falcao Neves.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2012