Maserati Quattroporte, facut praf cu ciocanul

Maserati Quattroporte, facut praf cu ciocanul
Cum sa faci praf un Maserati Quattroporte de 325.000 de euro in doar cateva minute fara sa il misti de pe loc? Simplu, angajezi cativa oameni cu muschi si le dai cateva ciocane pe mana.
Distribuie pe Facebook

Asta a facut si un afacerist chinez din orasul Qingdao, care a dorit astfel sa protesteze pentru ca service-ul l-a taxat pentru piese noi, desi pe masina a montat unele second-hand.

Potrivit AFP, omul de afaceri a pus patru barbati sa dea cu ciocanele in Maserati-ul sau parcat la intrarea salonului auto organizat in orasul chinez Qingdao. Afaceristul a dorit astfel sa protesteze fata de cum a fost tratat intr-un service al dealerului de unde si-a cumparat supercarul pe care a dat 325.000 euro.

Acesta sustine ca service-ul si-a batut joc de el, nu i-a rezolvat o problema cu portiera, ba mai mult, a pus pe masina piese second-hand, desi l-a taxat cu pretul pentru unele noi. Pe masina a fost pus un banner in care se spunea ca marile companii auto occidentale ar trebui sa aiba mai mare grija cum sunt tratati clientii din China si ca acestia merita sa fie respectati ca si cei din Vest.

De asemenea, reamintim ca aceasta nu este prima intamplare de acest gen. Tot in China, in urma cu aproximativ doi ani, proprietarul unui Lamborghini Gallardo a angajat o mana de oameni sa-i distruga supercarul in vazul tuturor. Motivul? Masina nu mai mergea dupa o vizita facuta unui service autorizat Lamborghini. Si atunci intamplarea a fost filmata de curiosii prezenti la fata locului si urcata pe internet. Aceasta poate fi urmarita AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe