Masina care a batut BMW si Mercedes. A fost desemnata Cel mai economic autovehicul diesel

Masina care a batut BMW si Mercedes. A fost desemnata Cel mai economic autovehicul diesel
  • Opel Astra 1.6 CDTI de 110 CP a fost desemnat Cel mai economic autovehicul diesel
  • Modelul german anunta un consum mediu de carburant de 3.4 l/100 km, conform NEDC
  • Clientii din Romania care isi doresc un astfel de exemplar vor avea de platit cel putin 18.070 euro
Distribuie pe Facebook

Iar castigatorul este... Opel Astra 1.6 CDTI de 81 kW / 110 CP, cu un consum mixt de carburant de numai 3.4 l/100 km, conform NEDC.

Cel mai bine vandut model din Russelsheim a castigat Green Mobility Trophy 2017 si a fost desemnat „Cel mai economic autovehicul diesel”. Dintre cititorii revistei Auto Zeitung care au votat, 28.1% au ales modelul Opel. Acest rezultat a propulsat noul Astra in fata modelelor BMW 520d (locul 2) si Mercedes E 220d (locul 3).

Si campionul autonomiei, Opel Ampera-e, este apreciat de cititorii revistei Auto Zeitung. Autovehiculul electric a obtinut medalia de argint la categoria „Cel mai bun autovehicul electric”. Cu o valoare de 520 km, masurata in conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere (NEDC), modelul ofera o autonomie imbatabila, cu mult peste cel mai apropiat concurent.

Suntem incantati de verdictul cititorilor. Prin aceasta, modelul Astra castiga un nou trofeu important, dupa ce a fost desemnat „Autovehiculul anului 2016” si a obtinut 13 titluri nationale de „Autovehiculul anului”, a declarat Jurgen Keller, director executiv de vanzari, marketing si servicii post-vanzare Opel Germania.

In Romania, modelul Opel Astra 1.6 CDTI de 81 kW / 110 CP porneste de la 18.070 de euro. Echiparea standard cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri fata si oglinzi laterale cu actionare electrica, plus aer condtionat cu filtru de particule. Fara niciun cost suplimentar sunt oferite si airbag-urile frontale, laterale si cortina, bancheta spate rabatabila sau sistemul audio cu patru difuzoare.

Optional, clientii pot opta pentru proiectoare de ceata, jante structurale, scaune fata cu incalzire, tempomat si senzori de parcare fata / spate. Disponibile contracost sunt, de asemenea, si alarma la intruziune, pachetul Display reminder ori sistemul Radio Intellilink RF900 Navi cu sase difuzoare, comenzi pe volan etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2017