Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare ar putea anunta curand sfarsitul productiei

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare ar putea anunta curand sfarsitul productiei
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare ar putea anunta curand sfarsitul productiei
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in cursul anului 2014, actuala generatie a primit un facelift major chiar vara trecuta.

Intr-o lume in care SUV-urile fac legea, produse precum Renault Espace nu par sa-si mai justifice existenta. Este si motivul pentru care masina prezentata publicului larg in urma cu aproape patru decade si ajunsa, intre timp, la generatia cu numarul cinci ar putea fi scoasa de pe linia de asamblare, potrivit unor zvonuri si speculatii recente.

Aceeasi sursa mentioneaza si ca respectiva denumire nu va disparea odata cu deja celebrul monovolum, ci compania producatoare o va (re)folosi pentru o versiune viitoare a gamei Trafic.

De o soarta similara actualului Espace va avea parte, aparent, si masina cunoscuta publicului larg sub numele de Scenic. Daca MPV-ul lansat pe piata in cursul anului 1996 si ajuns, intre timp, la generatia cu numarul patru va disparea complet din peisaj, denumirea ar putea fi pastrata pentru o varianta cu sapte locuri a viitorului Megane.

Si daca tot veni vorba despre acest subiect, respectivul produs a fost anuntat oficial chiar saptamana trecuta, la inceputul lunii mai, cand Renault a publicat primele imagini si detalii oficiale.

Renault Espace si ScenicRenault Espace.

Renault Espace si ScenicRenault Scenic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2021