Masini de lux confiscate de ANAF, scoase la vanzare pentru preturi de nimic. Un BMW Seria 3 costa doar 2.500 de euro

Masini de lux confiscate de ANAF, scoase la vanzare pentru preturi de nimic. Un BMW Seria 3 costa doar 2.500 de euro
  • Masini de lux confiscate de ANAF, scoase la vanzare pentru preturi de nimic: un BMW Seria 3 costa doar 2.500 de euro
  • Amatorii de chilipiruri vor sari in sus de bucurie inclusiv la auzul vestii ca un Volkswagen Touareg se da cu mai putin de 3.700 de euro
Distribuie pe Facebook

Amatorii de chilipiruri vor sari in sus de bucurie inclusiv la auzul vestii ca un Volkswagen Touareg se da cu mai putin de 3.700 de euro.

Mai multe masini confiscate de ANAF vor fi scoase la licitatie in perioada urmatoare de timp, in localitatile Timisoara, Babeni, dar si Ramnicu Valcea. Printre acestea se numara si un BMW 320d din anul 2004, al carui pret de pornire se ridica la suma de 12.200 de lei.

Vestile bune continua cu un Volkswagen Touareg fabricat in urma cu un deceniu si jumatate, oferit pentru cel putin 18.000 de lei, dupa cum se arata in cadrul unui document oficial publicat pe site-ul institutiei mentionate anterior.

Alte masini confiscate de ANAF si scoase la licitatie in perioada urmatoare de timp, includ o Dacie Duster din anul 2015, al carei pret de pornire se ridica la suma de 34.243 de lei. Si un Audi A4 fabricat in urma cu doua decenii, oferit pentru cel putin 4.298 de lei.

Daca nu se vand din prima, bunurile respective vor porni din nou in cautare de cumparatori, alaturi de o nota de plata cu 25% mai mica decat cea initiala, din randurile de mai sus. Ce va scadea si mai mult daca tot nu vor aparea clienti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2021