Mazda Motor Europe are un nou Director de PR

Mazda Motor Europe are un nou Director de PR
Distribuie pe Facebook

Mazda Motor Europe a anuntat numirea lui Jeome de Haan in pozitia de Director de Relatii Publice, incepand cu data de 3 aprilie.

Dl. de Haan are aproape 20 de ani de experienta manageriala in industria auto europeana, ultimii noua petrecandu-i la Mazda Motor Europe. Cea mai recenta pozitie ocupata a fost cea de Director Regional al Mazda CSEE (15 tari Mazda din Centrul si Sud-Estul Europei), pozitie detinuta timp de trei ani. Anterior, a fost Director Mazda Elvetia si Director al Operatiunilor de Distributie la sediul Mazda din Leverkusen Germania. Inainte de a se alatura Mazda, Dl. De Haan a lucrat pentru Nissan Germania in diferite pozitii manageriale si pentru IBM Olanda in vanzari si financiar.

Dl. de Haan, in varsta de 53 de ani, este de nationalitate canadiana, cu descendenti olandezi. In Canada si-a luat diploma in Chimie la Universitatea McMaster si are un MBA in Business Administration la Universitatea Queens, inainte de a veni in Europa in 1984. Acesta vorbeste fluent 3 limbi straine - engleza, olandeza si germana.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2012