Mazda va produce masini si in Rusia

Mazda va produce masini si in Rusia
Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Piata auto din Rusia se afla intr-o continua expansiune, devenind astfel un loc extrem de atragator pentru constructorii din intreaga Europa. Drept urmare, japonezii de la Mazda au semnat impreuna cu rusii de la OJSC Sollers o intelegere in vederea construirii unei fabrici de productie comune.
Distribuie pe Facebook

Mazda Motor Corporation a semnat un Memorandum de Intelegere cu OJSC Sollers, cu intentia de a pune bazele unei fabrici de productie comune in Rusia. Uzina va fi situata in Vladivostok, in districtul federal al Rusiei de Est si va livra modele Mazda pentru piata din Rusia. Sollers este una din cele mai importante companii auto din Rusia, angajata in productia, distributia si service-ul automobilelor.

Rusia este a doua cea mai mare piata Mazda din Europa iar vanzarile pe aceasta piata se afla intr-o crestere rapida. Mazda a vandut aproximativ 28.000 unitati in perioada ianuarie - septembrie 2011, cu o crestere anuala de 77%. Acest lucru se afla in linie cu obiectivele Mazda pe termen mediu, ce includ extinderea activitatii pe pietele emergente.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Noiembrie 2011