McLaren nu neaga ca ar pregati un concurent pentru Porsche Panamera

McLaren nu neaga ca ar pregati un concurent pentru Porsche Panamera
  • Britanicii de la McLaren nu exclud un GT cu 4 locuri sau un nou supercar cu 3 locuri
  • Aceasta miscare vine dupa ce Ferrari si Porsche au prezentat noile lor GT-uri
  • Oficialul britanic a exclus totusi un SUV care sa poarte emblema McLaren
Distribuie pe Facebook

Un oficial al constructorului britanic a declarat ca McLaren se gandeste la un supercar cu 4 locuri pentru a concura cu Porsche-ul Panamera si cu Ferrari-ul GTC4Lusso.

Dupa ce italienii de la Ferrari au construit primul lor GT in adevaratul sens al cuvantului, iar nemtii de la Porsche tocmai au lansat a doua generatie a modelului Panamera, McLaren s-a gandit sa ia si el parte la impartirea pietei GT-urilor.

Intr-un interviu recent, Duncan Forrester, directorul de comunicare al constructorului britanic, a declarat ca " Ne vom juca putin cu el, dar nu cred ca deocamdata exista foarte mult interes pentru un McLaren de familie. "

Daca un model cu 4 locuri nu atrage clienti, atunci ce ar face-o? Unul cu 3 locuri? Forrester spune ca ar fi si aceasta o posibilitate. "Daca i-ai spune unui designer sa isi faca de cap, normal ca i-ar place sa creeze un model sportiv cu 2+2 locuri. Dar daca ar fi sa ne uitam la un model cu 3 locuri, spre exemplu, un punct de referinta ar fi F1-le. Acea masina este legendara. Asa ca ar trebui sa te gandesti: cum am putea sa o facem din nou? Vrei sa faci asta?," a concluzionat acesta.

Oficialul McLaren a tinut sa clarifice si faptul ca producatorul englez de automobile nu va crea niciodata un SUV chiar daca piata pentru acest tip de masini este intr-o continua crestere. Acesta a explicat ca principalul motiv este faptul ca fanii marcii si in primul rand clientii, nu vor veni niciodata sa le ceara asa ceva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2016