Melteanul cocalar de la Brasov care lucreaza in Anglia: braconier cu BMW, BV-99-EDA

Melteanul cocalar de la Brasov care lucreaza in Anglia: braconier cu BMW, BV-99-EDA
  • Romanul a fost prins, dar nu a fost dat pe mana politiei
  • Legea spune ca ar fi trebuit sa fie prins cu pestele in masina sau cu el mort
Distribuie pe Facebook

Ca romanul este cocalar prin definitie in momentul in care se crede mai presus de lege, o stim cu totii. Ca e plina tara de melteni cocalari cu BMW, iar este ceva cunoscut. Dar cand ajungi sa iti faci tara de ras, pentru ca furi in Anglia, atunci e clar ca esti prost facut gramada si meriti sa ajungi la parnaie.

Se da un taran de la coada vacii, muncitor in Anglia, care si-a cumparat un BMW E90 cu numarul de inmatriculare B-99-EDA. Nimic nou pana aici, am mai vazut acest peisaj. Dar cand pe pagina oficiala a unei cunoscute balti de pescuit din Anglia apare o poza mare cu BMW-ul inscris in Romania, incepi sa-ti pui semne de intrebare.

Ieri, pe pagina oficiala numita Stanborough Lakes Fishery, a aparut o poza cu un BMW inscris in Romania, la Brasov. Si mesajul incepea cu un WARNING mare de tot:

WARNING ....... This car was used tonight at Stanborough Lakes to try and poach Fish , unlucky for this European gentleman he bumped into 2 of our night bailiffs with a carp under his coat still alive , needless to say the fish was returned unharmed and he left sharpish , please share this picture so other fisheries can watch out for him

In traducere libera, soferul acestui BMW de Brasov a fost surprins la braconaj. Insfacase un crap sub haina, dar atunci a fost prins de paznici. Cel mai probabil, romanul nostru a mai facut asta de multe ori, dar acum i s-a infundat. Englezii i-au facut poza la masina si el a devenit vedeta, fiind share-uit si plimbat pe tot Facebookul drept braconierul cu BMW din Romania.

Braconier cu BMW

In caz ca nu stiati, englezii sunt mari pescari sportivi care prind peste, in special crap, dupa care ii dau drumul inapoi pentru a fi prins si de altcineva. Englezii nu mananca crap. Niciodata. Asa ca in ochii lor, pe langa furtul de peste numit braconaj, mai este si aspectul acesta, ca romanul e fomist si mananca pesti pe care nu ii mai haleste nimeni in Europa de vest. Chiar daca are un BMW scump...

De unde si supararea noastra. Ca din cauza acestui specimen, strainii ne vad ca abia coborati din bananier si nu degeaba ne considera vai de steaua noastra. Asa ca asemenea exemple de melteni trebuie mediatizate, astfel incat sa-i descurajeze pe cei care au de gand sa faca precum cocalarul nostru de la Brasov, muncitor in Anglia.

Braconier cu BMW

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2016