Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina. Acum se pregateste s-o faca din nou

Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina. Acum se pregateste s-o faca din nou
  • Mercedes pregateste lansarea unei noi generatii C-Class
  • Viitorul model va fi oferit si intr-o versiune All-Terrain
  • Noul automobil ar putea debuta la inceputul decadei 2020
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge in showroom chiar la inceputul decadei viitoare, potrivit celor mai recente informatii neoficiale.

La mai bine de trei ani de la debutul primului E-Class All-Terrain din istorie, model inspirat fara doar si poate de mult mai celebrul Audi A6 Allroad, Mercedes ia in calcul oferirea unui astfel de tratament si pentru gama C-Class. De fapt, daca ultimele zvonuri care au ajuns la urechile jurnalistilor de la Autocar sunt adevarate, un automobil care sa rivalizeze cu versiunea suprainaltata a lui A4 Avant... ei bine, tocmai a primit unda verde pentru productia de serie.

Daca informatiile obtinute de publicatia britanica se vor dovedi a fi adevarate, primul Mercedes C-Class All-Terrain din istoria companiei va avea la baza urmatoarea generatie a masinii care concureaza cu Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring, asteptata sa se lanseze pe piata chiar la inceputul decadei viitoare.

Cu exceptia detaliilor evidente, care includ o garda la sol mai mare si diferite elemente exterioare aditionale - unele cu scop functional, altele doar de decor, primul C-Class All-Terrain din istoria Mercedes ramane un mister. Putem spune, in schimb, ca varianta normala a modelului care se bate cu Audi A4 si BMW Seria 3 va miza in special pe unitati I4 pe benzina si motorina, insotite de sisteme micro sau plug-in hybrid pentru un plus de eficienta, conform jurnalistilor de la Autocar.

Potrivit sursei mentionate anterior, urmatoarea generatie a celebrului Mercedes C-Class va fi disponibila in continuare la vanzare si in doua configuratii orientate spre performanta: un C43 pus in miscare de o motorizare cu sase cilindri in linie si, evident, varful de gama C63 AMG S, cu V8 si tractiune integrala de-aceasta data.

Noul Mercedes C-Class: Studiu de designAsa ar putea arata noul Mercedes C-Class, care va fi disponibil pentru prima oara la vanzare si intr-o versiune All-Terrain.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2019