Mercedes a dat drumul evenimentului international Citan CaraVAN 2013

Mercedes a dat drumul evenimentului international Citan CaraVAN 2013
O caravana formata din masini model Citan a strabatut mai multe orase mari din Romania, oprindu-se sambata si in Bucuresti. Citan CaraVAN 2013 viziteaza noua tari, in Romania vizitand capitala, Iasiul si Clujul.
Distribuie pe Facebook

Caravana compusa din masini comerciale model Citan a facut prima oprire in Romania la Bucuresti, in parcarea Fashion House Militari. Aici, intre 13 si 17 aprilie, peste 500 de romani au testat noul model Mercedes-Benz Citan si au primit informatii referitoare la dotari si performante de la reprezentantii marcii.

Mercedes Citan

"Citan a fost starul diviziei Vans în cursul anului trecut, marcând lansarea cea mai aşteptată din 2012. Ne bucurăm că, prin intermediul acestei caravane europene, am avut acum ocazia să oferim şi românilor o întâlnire cu noul Citan, în care să-i testeze calităţile şi performanţele", a declarat Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz România.

Mercedes Citan

Evenimentul international CaraVAN 2013 isi continua din Romania drumul spre Ungaria si ulterior in alte tari vestice. Este un proiect initiat de marca Mercedes la nivel european prin intermediul caruia oricine poate avea sansa de a testa si conduce modelul Citan. Caravana a pornit din Slovenia si se va termina in Lituania pe 29 aprilie 2013.

Mai multe detalii despre Mercedes Citan poti afla de pe site-ul oficial al marcii.

Mercedes CitanMercedes Citan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes Citan
mai multe