Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu noul Sprinter. Utilitara germana e mai luxoasa decat multe automobile cu pretentii

Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu noul Sprinter. Utilitara germana e mai luxoasa decat multe automobile cu pretentii
  • Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu noul Sprinter
  • Utilitara germana e mai luxoasa decat multe automobile cu pretentii
  • Premiera mondiala va avea loc in luna februarie a anului viitor
Distribuie pe Facebook

Mercedes continua seria lansarilor spectaculoase si publica la mijlocul acestei saptamani primele imagini oficiale cu noul Sprinter. Intr-un mod oarecum surprinzator, utilitara germana prezinta un interior... mai luxos decat multe automobile cu pretentii.

Cu toate ca nebunia creata in jurul celei de-a treia generatii a modelului CLS este departe de a se incheia, Mercedes nu pierde vremea si pregateste publicul larg pentru o noua lansare.

Mai precis, compania germana a publicat la mijlocul acestei saptamanii primele fotografii interioare ale noului Sprinter, a carei lansare oficiala a fost programata pentru februarie 2018.

Dupa cum reiese din imaginile respective, prezente in numar de trei si la o rezolutie generoasa, utilitara cu pricina prezinta o cabina... mai luxoasa decat multe autoturisme cu pretentii.

Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant; te vei convinge si singur de cele spuse de noi imediat ce vei observa scaunele cu reglare electrica si, pe deasupra, functie de memorare a pozitiei.

Avem apoi pornirea de la buton si display-ul de dimensiuni generoase din centrul panoului de bord, cel din urma fiind flancat de guri de ventilatie rotunde a la E, S si, nu in ultimul rand, CLS.

Totodata, aceeasi generatie cu numarul trei a celebrului coupe german in patru usi pare sa fi reprezentat principala sursa de insipratie si pentru volanul multifunctional in trei spite.

Intr-un final, oficialii Mercedes mai afirma ca viitorul Sprinter va beneficia inclusiv de porturi USB si hotspot WiFi... spre usurarea persoanelor care nu pot lasa nicio clipa telefonul mobil din mana.

La acest moment lipsesc cu desavarsire specificatiile tehnice ale utiliarei, exceptie facand una singura: din 2019, adica la un an distanta de la premiera mondiala, va fi lansata si o varianta 100% electrica.

Mercedes Sprinter - Poze interior

Mercedes Sprinter - Poze interior

Mercedes Sprinter - Poze interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2017