Mercedes C-Class este Masina Anului 2015 in Lume

Mercedes C-Class este Masina Anului 2015 in Lume
  • Mercedes C-Class este Masina Anului 2015 in Lume, dupa ce a invins Ford Mustang si VW Passat
  • Germanii s-au impus si la categoriile World Luxury Car, respectiv World Performance Car
  • Premiile World Car Design of the Year si World Green Car au mers la Citroen C4 Cactus si BMW i8
Distribuie pe Facebook

Juriul a decis: cea din urma generatie a Mercedes-ului C-Class se bucura de toate caracteristicile necesare pentru a fi numita Masina Anului 2015 in Lume.

Dupa aproximativ 12 luni de asteptare, iata ca a sosit din nou acea perioada a anului. Acea perioada in care Salonul Auto de la New York isi deschide larg portile, iar membrii World Car Awards descind pentru a anunta marii castigatori ai competitiei infiintate in 2005.

Fara a mai mentine suspansul, intram direct in subiect si precizam ca distinctia (suprema) World Car of the Year 2015 merge la modelul Mercedes C-Class, oficialii producatorului german de automobile avand de asteptat nu mai putin de un deceniu pentru a se lauda si cu aceasta reusita.

Tot un Mercedes a fost rasplatit si cu premiul World Luxury Car of the Year - iar acum ne referim la versiunea Coupe a limuzinei S-Class, in timp ce titlul World Performance Car of Year a mers anul acesta, coincidenta sau nu, tot la un Mercedes, in speta supercarul AMG GT.

Iar surprizele nu se opresc aici, membrii juriului World Car Awards decizand unanim ca noul Citroen C4 Cactus merita sa fie recompensat cu distinctia World Car Design of the Year, ultima dar nu cel din urma premiu pus la bataie - si anume titlul de la categoria World Green Car of the Year 2015, revenindu-i primului supercar cu propulsie hibrida din istoria BMW, modelul i8.

Acum iata cum arata si pe scurt lista cu numele celor care au reusit sa se impuna la editia din acest an a competitiei World Car Awards:

  • World Car of the Year: Mercedes C-Class;

Mercedes C-Class - Galerie Foto

  • World Luxury Car: Mercedes S-Class Coupe;

Mercedes S-Class Coupe

  • World Performance Car: Mercedes AMG GT;

Mercedes AMG GT - Galerie Foto

  • World Car Design of the Year: Citroen C4 Cactus;

Citroen C4 Cactus - Galerie Foto

  • World Green Car: BMW i8.

BMW i8 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze BMW i8 - Galerie Foto
mai multe