Mercedes isi schimba sigla

Mercedes isi schimba sigla
Compania Mercedes a luat o hotarare istorica. Acestia vor sa renunte la celebra sigla si sa o schimbe cu una mai moderna.
Distribuie pe Facebook

Reprezentantii Mercedes au anuntat ca noua sigla va fi una adaptata la noile tehnologii pentru a evidentia mai bine logo-ul pe timp de noapte.

Noua sigla a brandului din Stuttgart va fi iluminta cu ajutorul unor becuri LED, insa aceasta va fi optionala pentru cumparator si este valabila doar pentru modelele care au sigla integrata in grila frontala.

Aceasta este o optiune pe care orice cumparator o va putea alege, dar este valabila numai pentru modelele care au sigla integrata in grila frontala.

Numele Mercedes a fost inregistrat oficial in 1902, insa la acea vreme nu avea un logo oficial. Astfel ca, intre 1872 si 1881, Gottlieb Daimler, director tehnic la Deutz, o fabrica de motoare pe gaz, si-a desenat casa pe o carte postala si i-a pus deasupra o stea spunandu-i sotiei sale ca intr-o zi aceasta va straluci deasupra fabricii lui.

Fiii acestuia au preluat mai tarziu compania tatalui lor si au inregistrat steaua ca simbol oficial. Din 1910, steaua a inceput sa apara pe radiatoarele automobilelor ca element de design.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2013