Mercedes o face lata. Nemtii au inchiriat o Tesla Model X de la un cuplu si au facut-o praf

Mercedes o face lata. Nemtii au inchiriat o Tesla Model X de la un cuplu si au facut-o praf
  • Mercedes a inchiriat o Tesla Model X privata
  • Nemtii au dezmembrat-o si au asamblat-o la loc
  • Masina are defectiuni de aproximativ 80.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul german de automobile a inchiriat o Tesla Model X detinuta de o persoana fizica si aproape a distrus-o. Deocamdata, oficialii Mercedes nu au confirmat, dar nici nu au infirmat povestea.

Este o practica obisnuita ca marii constructori de automobile sa cumpere o masina produsa de rivali pentru a o compara cu modelele proprii, insa nu s-a intamplat niciodata ca un brand sa inchirieze o masina privata pentru a o testa.

Tesla Model X

Exact asta au facut nemtii de la Mercedes-Benz, insa pentru a intelege mai bine hai sa incepem cu inceputul. Un cuplu din Oettingen care detine o Tesla Model X s-a decis sa plece in vacanta in Sicilia si sa-si lase masina pe mana unei firme de inchirieri auto, pentru a castiga niste bani in plus cat timp sunt plecati.

Tesla Model X

Desigur, reprezentantii firmei i-au ajutat numaidecat, mai ales ca deja aveau un "client" care cerea un Model X. Este vorba despre Mercedes, care a luat masina si a facut ce a vrut cu ea. Mai exact, atunci cand s-au intors din vacanta, cei doi au descoperit ca masina a parcurs mai multi kilometri decat trebuia si ca GPS-ul arata ca intre timp a fost prin Barcelona si la pista de incercari Sindelfingen, detinuta de Daimler.

Tesla Model X

In plus, o inspectie mai atenta a scos la iveala ca masina prezinta cateva defectiuni dupa ce a fost dezmembrata complet, pusa la loc si mai apoi supusa unor teste deloc simple. Cei doi nemti s-au indreptat catre firma de inchirieri, care a fost de acord sa plateasca pentru kilometrii in plus, insa pentru acele defectiuni i-a sfatuit sa se duca direct la Daimler.

Tesla Model X

Potrivit publicatiei germane Spiegel (Online), garantia masinii a fost afectata iar nota de plata pentru defectiuni s-ar ridica la aproximativ 80.000 de euro.

Tesla Model X

Pana in acest moment, constructorul din Stuttgart nu a confirmat incidentul, insa interesant este faptul ca nici nu l-a infirmat. Daca intr-adevar a calcat stramb, cel mai probabil va prefera sa rezolve problema in liniste, fara sa faca prea multa valva.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Tesla Model X
mai multe