Mergi la mare in minivacanta de Sf. Maria? Ai grija ca CNAIR inchide banda de incasare cash la Fetesti

Mergi la mare in minivacanta de Sf. Maria? Ai grija ca CNAIR inchide banda de incasare cash la Fetesti
  • CNAIR anunta masuri pentru evitarea formarii de cozi kilometrice la Fetesti
  • Banda de incasare cash va fi inchisa
  • Pe bonul fiscal nu va mai fi trecut numarul de inmatriculare
Distribuie pe Facebook

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat unele masuri pentru a evita formarea de ambuteiaje la podul de la Fetesti. Iti reamintim ca acest weekend este unul prelungit avand in vedere ca marti este Sf. Maria.

Daca te regasesti printre zecile de mii de soferi care inca mai platesc cash taxa de pod de la Fetesti, atunci urmatoarele randuri sunt numai bune pentru tine. Desigur, daca intentionezi sa mergi pe litoral in aceasta minivacanta de Sf. Maria si nu vrei nici in ruptul capului sa platesti prin SMS sau la benzinarii.

Autoritatile au anuntat ca daca traficul va fi aglomerat, si va fi cu siguranta, banda de incasare cash va fi inchisa, iar taxa va putea fi achitata prin celelalte doua metode mult mai accesibile.

In plus, pentru a evita formarea de cozi kilometrice, CNAIR ia in calcul si schimbarea sensurilor de deplasare sau crearea unui punct suplimentar de incasare. Pentru a-l accesa, soferii vor fi dirijati de politisti si prin spatele cladirii agentiei de incasare Fetesti.

Mai mult decat atat, pentru reducerea timpului de emitere a bonului fiscal, pe acesta nu va mai fi trecut numarul de inmatriculare.

Potrivit unui comunicat CNAIR, "In conditiile in care, din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera), circulatia vehiculelor pe celelalte benzi este afectata (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis in cazul achitarii electronice a tarifului), banda de incasare in numerar va fi inchisa, iar circulatia va fi dirijata de catre reprezentantii Politiei Rutiere pe benzine e-tarif. In aceasta situatie, utilizatorii au obligatia de a achita taxa de pod pana cel tarziu la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii."

Distribuie pe Facebook
mai multe