Momentul in care politia din Anglia distruge un BMW 320 diesel cu motor original de M3. Video

Momentul in care politia din Anglia distruge un BMW 320 diesel cu motor original de M3. Video
  • Momentul in care politia din Anglia distruge un BMW 320 diesel cu motor original de M3
  • Video
Distribuie pe Facebook

Autoritatile au luat aceasta decizie dupa ce au descoperit ca masina era inregistrata ca avand sub capota o unitate de doi litri, iar mai multe dintre piesele instalate proveneau de la automobile furate.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ zece ani si pastrat in productia de serie pana in 2019, vechiul BMW Seria 3 F3x a fost disponibil la vanzare in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor nu s-a numarat insa si o varianta M3 Touring, insotita de o caroserie in cinci usi, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca un astfel de model nu exista in lumea reala; ba dimpotriva.

O demonstreaza inclusiv urmatoarele imagini, care surprind cum politia din Anglia distruge un asemenea proiect amplu de tuning, dupa ce autoritatile au descoperit ca respectivul autoturism aparea in baza de date ca avand - sub capota, un motor diesel de doi litri, cu toate ca in realitate se regasea o unitate de M3.

De altfel, o investigatie amanuntita a scos la iveala si faptul ca acelasi BMW 320d cu o caroserie in cinci portiere si caracteristici de M3 dispunea de nenumarate piese provenite de la vehicule declarate furate, unul inca din data de 30 martie a anului 2018, iar altul chiar din curtea unui dealer auto, asa cum scrie presa locala. Pentru moment, nu exista niciun detaliu despre eventualele acuzatii aduse proprietarului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2021