Motivul pentru care acest Renault din 2009 se vinde astazi la pret de Mercedes nou

Motivul pentru care acest Renault din 2009 se vinde astazi la pret de Mercedes nou
  • Un dealer din Olanda are la vanzare un Renault Laguna din 2009
  • Pretul automobilului francez se ridica la suma de 29.950 de euro
  • Modelul este blindat si un are motor V6 dCi, plus kilometri putini
Distribuie pe Facebook

Nu are masaj sau navigatie, insa acest Renault Laguna costa un Mercedes C-Class. In ciuda faptului ca a trecut aproape un deceniu de la fabricarea sa.

Un dealer auto din Olanda are la vanzare un Renault Laguna din anul 2009, pe care vrea 29.950 de euro. De ce costa vechiul model francez la fel de mult precum un Audi A4, BMW Seria 3 ori Mercedes C-Class, toate nou-noute?

Raspunsul ar putea sta in faptul ca avem de-a face cu un exemplar extrem de bine echipat. Intr-o alta ordine de idei, nu lipsesc din meniu nici climatizarea automata, tapiteria din piele, scaunele incalzite sau trapa cu actionare electrica.

Renault Laguna de vanzare

Renault Laguna de vanzare

De asemenea, acest Renault Laguna de generatie a treia se mai poate lauda si cu un motor de top: V6 diesel de trei litri. Apoi, puterea maxima de 235 CP ajunge la roti via o cutie automata cu sase rapoarte, in cazul in care te intrebai.

Iar vestile bune nu se opresc aici. In ciuda faptului ca a trecut aproape un deceniu de cand acest exemplar al vechiului model francez a parasit linia de productie, automobilul scos la vanzare in Olanda are doar 19.856 km la bord.

Chiar si asa, niciunul dintre argumentele de mai sus nu justifica pretul de 29.950 de euro al respectivului Renault Laguna. Pana la urma-urmei discutam despre bani de Audi A4, BMW Seria 3 ori Mercedes C-Class nou-noute.

Ei bine, acest exemplar al vechiului model francez ascunde un mare secret. Intr-o alta ordine de idei, discutam despre un exemplar blindat, cu mentiunea ca anuntul de vanzare nu specifica nivelul de protectie oferit in cazul de fata.

Renault Laguna de vanzare

Renault Laguna de vanzare

Renault Laguna de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Renault Laguna de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2017