Motivul pentru care acest Volkswagen cu 18.000 km in bord costa mai mult decat un S-Class nou-nout. POZE REALE

  • Un VW Touareg din 2018 e de vanzare pentru 90.000 euro
  • SUV-ul german cu motor V6 TDI a parcurs deja 18.000 km
  • Viitorului cumparator nu-i va lipsi insa absolut nimic
Distribuie pe Facebook

Volkswagen are un nou model de top in gama care, cu optiunile corecte, ajunge sa coste mai mult inclusiv decat un S-Class. La mana a doua versus nou-nout.

Cu toate ca nu a trecut nici macar un singur an de la prima lui aparitie in fata publicului larg, noul Volkswagen Touareg este deja masina la mana a doua. Site-urile de vanzari auto au fost invadate de modele 2018, unele chiar si cu 18.000 de kilometri in bord.

Este si cazul exemplarului din cazul de fata, care gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri. Acompaniata de o cutie automata cu opt rapoarte, aceasta livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 286 CP.

Principalul punct de atractie al SUV-ului german il reprezinta insa pachetul cu dotari disponibile, care culmineaza cu directia integrala si suspensia pneumatica. Din meniu nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale sau display-ul central cu diagonala de 15 inch.

Totodata, cumparatorul acestui Volkswagen Touareg din 2018, cu 18.000 de kilometri in bord, va putea experimenta si noile scaune fata care ofera inclusiv masaj. Asistentul pentru vederea pe timp de noapte reprezinta la randul lui o propunere tare interesanta.

Si suntem abia la jumatatea listei. Pe langa cele enumerate anterior, SUV-ul german cu motor V6 TDI cu transmisie automata si tractiune integrala se mai poate lauda si cu tapiterie din piele fina ori instalatie audio de top, ce poarta semnatura specialistilor DYNAUDIO.

Alte echipamente prezente in peisaj sunt noile faruri cu matrice de LED-uri, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii pe patru zone, dar si afisajul pe parbriz. Lor li se alatura o trapa panoramica, un set de jante pe 20" si incalzire / ventilatie auxilizara.

Vorbim, mai in gluma, mai in serios, despre un Volkswagen Touareg full-option, detaliu care se reflecta perfect in pretul de vanzare. Desi are cateva luni vechime, plus 18.000 de kilometri in bord, modelul din 2018 costa mai mult decat un S-Class nou-nout: aproape 90.000 de euro.

VW Touareg mai scump decat S-Class

VW Touareg mai scump decat S-Class

VW Touareg mai scump decat S-Class

VW Touareg mai scump decat S-Class

VW Touareg mai scump decat S-Class

VW Touareg mai scump decat S-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Touareg mai scump decat S-Class
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2019