Motoarele anului 2010 - BMW a insfacat 4 premii!

Motoarele anului 2010 - BMW  a insfacat 4 premii!
In cadrul expozitiei "Engine Expo 2010" din Germania, Stuttgart, s-au oferit si premiile "Motorul anului 2010". Dintre acestea, 4 au ajuns la BMW, care a fost premiat pentru 3 motorizari pe benzina si unul pe motorina. Astfel, BMW fost cel mai premiat brand de la eveniment.
Distribuie pe Facebook

Un juriu international format din 76 de jurnalisti din 35 de tari a recompensat 4 motoare facute de BMW. Finalistii anuntati din iunie au fost triati si in final s-au aflat castigatorii. BMW a luat 4 premii, mai mult decat competitorii ceilalti. Chiar daca Mercedes a luat premiul cel mare pentru "Cel mai bun motor de performanta" cu al sau 6.2 litri AMG, si Fiat a luat premiul de "Cel mai bun motor nou" cu micutul 1.4 litri MultiAir Turbo, tot BMW s-a facut remarcat cu numarul premiilor.

BMW a luat premii pentru motoarele:

- 6 cilindri in linie de 306 cp Twin Power Turbo

- 4 cilindri Twin Scroll de 184 cp de pe MINI Cooper S

- motorul V8 de 420 cp de pe BMW M3

- 4 cilindri Diesel de 204 cp Twin Power Turbo

Chiar daca anul acesta s-a pus foarte mult accentul pe motoarele economice si hibride, chiar electrice, si BMW s-a facut remarcat nu neaparat prin economie si ecologie ci prin fiabilitate.De exemplu, Toyota a obtinut premiul pentru "Cel mai verde motor al anului" cu al sau 1.8 Hybrid.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 August 2010