N-o sa mai imprumuti niciodata masina dupa ce vei vedea acest VIDEO

N-o sa mai imprumuti niciodata masina dupa ce vei vedea acest VIDEO
Proprietarul acestui Audi RS4 de ultima generatie a avut parte de o surpriza neplacuta dupa ce colegul care i-a cerut, cu imprumut, masina... i-a returnat-o lovita.
Distribuie pe Facebook

Femeia si masina nu se imprumuta niciodata, spune o veche vorba romaneasca, de care britanicii nu par sa fi auzit inca. Altfel nu ne explicam curajul acestui posesor de Audi RS4 de a-si lasa bolidul pe mana unui coleg.

Si cum nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, automobilul german cu motor V6 de 2.9 litri si 450 CP sub capota a fost returnat atat cu pragul lateral, cat si cu portiera, ambele de pe partea dreapta, avariate.

Din fericire pentru proprietar, loviturile incasate de vehicul au fost usor de reparat, in sensul ca operatiunea nu a presupus nicio revopsire a caroseriei - ceva ce nu iti doresti atunci cand conduci un autoturism aproape nou.

Despre noul Audi RS4 Avant

Lansata pe piata in urma cu aproximativ un an, cea de-a patra generatie a modelului Audi RS4 Avant se intoarce la origini, inginerii germani instaland in compartimentul motor un benzinar V6 biturbo.

Dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Porsche, propulsor de 2.9 litri dezvolta in cazul de fata o putere maxima de 450 CP, livrata tuturor celor patru roti prin intermediul unei cutii automata cu opt rapoarte.

Astfel se justifica si timpul de necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h de doar 4.1 secunde, bolidul cu cinci portiere din Ingolstadt continuand sa sprinteze pana la 280 km/h - cu pachetul RS dynamics.

Distribuie pe Facebook
mai multe