Inca 5000 de premii si un Duster in joc, la Dacia Summer Days

Inca 5000 de premii si un Duster in joc, la Dacia Summer Days
Campania Dacia Summer Days lansata in reteaua de agenti autorizati Dacia continua pana la finalul acestei saptamani 5000 de premii din cele 10 000 disponibile se vor acorda prin tragere la sorti sambata, 18 iunie, in showroom-urile Dacia.
Distribuie pe Facebook
Un vehicul Dacia Duster, marele premiu al campaniei, isi va gasi castigatorul in saptamana ulterioara incheierii promotiei
Dacia a lansat luni, 6 iulie 2011, operatiunea comerciala "Dacia Summer Days" in reteaua sa de agenti autorizati. Campania se adreseaza atat celor interesati de achizitia unui vehicul prin intermediul Programului de Stimulare a Parcului Auto National, cat si clientilor Dacia care vor efectua operatiuni in atelierele de reparatii in aceasta perioada. Indiferent ca sunt sau nu clienti ai marcii, toti vizitatorii retelei Dacia vor putea castiga unul din cele 10 000 de premii sau un Dacia Duster 1.6 16 V 105 CP.
In perioada promotiei Dacia Summer Days, orice vehicul nou cumparat prin intermediul Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National vine cu un voucher in valoare de 1000 de lei (cu TVA inclusa). Acesta poate fi utilizat in toata reteaua autorizata Dacia timp de un an de la livrarea masinii comandate, pentru achizitia de accesorii, piese de schimb sau servicii post-vanzare.
Posesorii de vehicule Dacia care solicita o programare in service in perioada campaniei vor beneficia de reduceri procentuale care se ridica la de trei ori varsta masinii pe care o detin. Reducerile se aplica atat la achizitia pieselor de schimb, dar si la costurilor operatiunilor de service.
In afara promotiilor adresate clientilor sau viitorilor clienti ai marcii, Dacia ofera 10 000 de premii si un Dacia Duster tuturor celor care vor viziteaza showroom-urile sale si completeaza un talon de tombola in perioada campaniei. 5000 de premii au fost deja trase la sorti pe 11 iunie, iar alte 5000 se vor acorda sambata, 18 iunie 2011, prin trageri la sorti locale. Printre acestea se gasesc accesorii Dacia sau servicii gratuite precum: montaj si echilibrare roti, ITP gratuit, spalare gratuita. Marele Premiu, un vehicul Dacia Duster, se va acorda in saptamana ulterioara campaniei, printr-o tombola nationala. Castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.dacia.ro, care contine toate detaliile acestei promotii.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2011