Nemtii de la Audi nu au uitat de micutul TT. Sportiva germana primeste un nou pachet, S Line Competition

Nemtii de la Audi nu au uitat de micutul TT. Sportiva germana primeste un nou pachet, S Line Competition
  • Audi a introdus pachetul S Line Competition pentru modelul TT
  • Aceesta poate fi comandat pentru ambele variante de caroserie
  • Cele doua modele vor ajunge in showroom-uri la finalul acestui an
Distribuie pe Facebook

Constructorul auto german a simtit nevoia sa improspateze putin cea de-a treia generatie a modelului TT, asa ca au introdus pachetul S Line Competition care ii da un aer ceva mai sportiv.

Dupa ce zilele trecute anuntau ca unul dintre cele mai populare crossovere de pe piata, modelul Q3, a primit editia speciala S Line Competition, nemtii din Ingolstadt revin acum si declara ca inca un model din gama va primi acelasi tratament.

Audi TT S Line Competition

De aceasta data nu este vorba despre un SUV, ci despre modelul TT, care multumita acestui nou pachet a capatat un aer ceva mai sportiv. S Line Competition este disponibil atat pentru varianta coupe, cat si pentru cea roadster.

Audi TT S Line CompetitionAudi TT S Line Competition

Pentru inceput, acesta propune un finisaj negru lucios pentru mai multe elemente precum grila frontala, buza fata, capacele oglinzilor, diffuser-ul spate, si nu in ultimul rand pentru aripa spate marisoara care si-a facut aparitia deasupra portbagajului.

Audi TT S Line Competition

Aspectul exterior este completat de un set de jante pe 19 inch vopsite in doua culori, etrierii franelor sunt acum rosii, iar garda la sol a fost coborata cu 10 milimetri fata de modelul standard, multumita unei suspensii sport.

Audi TT S Line Competition

Ramanem la capitolul culori, si va spunem ca Audi-ul TT S Line Competition, poate fi comandat in 4 nuante, precum Tango Red, Nano Gray, Glacier White si noul Ara Blue. Un detaliu important este faptul ca indiferent de culoarea exterioara, la interior regasim exclusiv cusaturi gri pentru scaunele de piele sau Alcantara, pentru volanul cu partea de jos turtita sau pentru fetele de usi.

Audi TT S Line Competition

Tot la interior regasim instrumentarul de bord Audi Virtual Cockpit ca echipare standard, care inlocuieste clasicele ceasuri analogice cu un display digital de 12.3 inch. Scaunele pot fi ajustate electric in zona lombara, iar pentru reglarea pneumatica va trebui sa platesti in plus.

Audi TT S Line Competition

In ceea ce priveste gama de motorizari, Audi-ul TT S Line Competition va beneficia de acelasi propulsor turbo de 2.0 litri de 230 de cai putere si 370 Nm cuplu, caracteristic pachetului S Line. Acesta poate fi comandat atat cu transmisie manuala in 6 trepte, sau cu una automata S Tronic. Cea de-a doua alegere este optionala, si vine impreuna cu tractiunea integrala Quattro.

Audi TT S Line Competition

Cele doua modele TT vor ajunge in showroom-uri la finalul acestui an, si daca pentru varianta coupe cu transmisie manuala si tractiune fata va trebui sa scoti din buzunare 41,940 de euro, versiunea roadster te va scapa de 44,340 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi TT S Line Competition
mai multe