Nemtii lanseaza o noua masina pe piata din Romania. Cum arata si cat costa aceasta

Nemtii lanseaza o noua masina pe piata din Romania. Cum arata si cat costa aceasta
  • Noul Crossland X ajunge la centrele Opel din tara pe 10 iulie
  • Crossover-ul german porneste de la suma de 12.910 de euro
  • Versiunea de baza dispune de o motorizare de 1.2 litri si 81 CP
Distribuie pe Facebook

Opel lanseaza in Romania un nou automobil, in persoana crossover-ului Crossland X. Acesta este disponibil de la suma de 12.920 euro si ofera in standard multiple echipamente.

Una dintre noutatile majore ale standului Opel din cadrul Salonului Auto desfasurat la Geneva in aceasta primavara, noul Opel Crossland X va ajunge in toate centrele companiei din tara la data de 10 iulie.

Dezvoltat pe aceeasi platforma precum Peugeot 2008 si Citroen C3 Picasso, crossover-ul producatorului germane are un pret de pornire de doar 12.910 euro, insa versiunile complet echipate pot depasi chiar si 20.000 euro.

In varianta de baza, noul Opel Crossland X dispune de o motorizare aspirata de 1.2 litri si 81 CP, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte pentru a aduce primii 100 km/h in 14 secunde.

Opel Crossland X- Poze reale

Opel Crossland X- Poze reale

Echiparea standard cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, aer conditionat manual si geamuri electrice fata / spate, fara niciun fel de cost suplimentar fiind oferite, de asemnea, si tempomatul sau asistentul OnStar.

Clientii care prefera unitatile diesel vor avea de scos din buzunare cel putin 15.320 euro, suma necesara achizitiei noului Opel Crossland X in versiunea cu motor 1.6 CDTI de 99 CP si cutie manuala in cinci trepte.

Varianta de top a crossover-ului german pleaca de la 17.570 euro si ascunde sub capota un propulsor 1.6 CDTI de 120 CP, cuplat la o manuala in sase rapoarte, de unde si sprintul de la 0 la 100 km/h in 9.9 secunde.

Fata de modelul entry-level, in cazul de fata putem discuta si despre proiectoare de ceata, cotiera pentru locurile fata, climatizare cu reglare electronica a temperaturii, dar si volan imbracat in piele, respectiv jante din aliaj pe 16 inch.

Optional, noul Opel Crossland X poate fi echipat cu blocuri optice LED, afisaj pe parbriz si alte cateva elemente de siguranta, precum sistemul de evitare a coliziunii frontale ori camera pentru marsarier de 180 grade.

Pentru cresterea confortului pasagerilor, crossover-ul german anunta volan si scaune fata incalzite, instalatie audio premium cu sapte difuzoare, plus ecran tactil de opt inch, parbriz panoramic si incarcarea wireless a telefonului mobil.

Opel Crossland X- Poze reale

Opel Crossland X- Poze reale

Opel Crossland X- Poze reale

Opel Crossland X- Poze reale

Opel Crossland X- Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Opel Crossland X- Poze reale
mai multe