Nemtii marsaluiesc din nou spre Rusia. Mercedes-Benz va construi o uzina langa Moscova

Nemtii marsaluiesc din nou spre Rusia. Mercedes-Benz va construi o uzina langa Moscova
  • Mercedes-Benz va construi o uzina langa Moscova
  • Aceasta va fi finalizata in 2019 si va costa aproximativ 250 de milioane de euro
  • Capacitatea de productie va trece de 20.000 de exemplare anual
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat ca va construi o uzina la 60 de kilometri de Moscova. Aceasta va produce peste 20.000 de exemplare pe an, iar primul model care va parasi linia de productie de aici va fi cea mai recenta generatie E-Class.

Oficialii brand-ului din Stuttgart sunt pusi pe investitii majore, ca urmare a perioadei excelente prin care trec. Astfel ca la numai cateva zile de la punerea pietrei de temelie pentru viitoarea uzina de motoare din Polonia, nemtii au anuntat ca vor construi o noua fabrica de automobile in Rusia.

Mercedes E-Class

Mai exact, aceasta va fi ridicata la 60 de kilometri de Moscova, la periferia oraselului Esipovo, si va costa aproximativ 250 de milioane de euro. Decizia celor de la Mercedes este una destul de riscanta si a ridicat multe semne de intrebare, mai ales in randul mai multor investitori internationali, care s-au si retras din aceasta afacere.

Mercedes E-Class

In ultimii patru ani, piata auto din Rusia a fost intr-un declin continuu, insa cele mai recente analize au aratat ca livrarile de autoturisme si de vehicule comerciale usoare au crescut in luna mai cu 15 procente, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Aceste rezultate dar si o conversatie "extrem de multumitoare" cu Executivul rus i-ar fi convins pe nemti sa-si asume orice risc.

Mercedes E-Class

Uzina celor de la Mercedes ar urma sa fie gata in 2019, iar cei peste 1.000 de viitori angajati se vor asigura ca anual, mai bine de 20.000 de exemplare vor parasi linia de asamblare. Potrivit celor mai recente informatii, Clasa E va fi primul model construit pe pamant rusesc, si va fi urmat ulterior de SUV-urile GLE, GLC si varful de gama GLS.

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes E-Class
mai multe