Nemtii pot rasufla usurati. Masina care concureaza cu Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes A-Class iese din productia de serie dupa 11 ani

Nemtii pot rasufla usurati. Masina care concureaza cu Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes A-Class iese din productia de serie dupa 11 ani
  • Nemtii pot rasufla usurati
  • Masina care concureaza cu Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes A-Class iese din productia de serie dupa 11 ani
Distribuie pe Facebook

Locul acesteia va fi luata, aparent, de un crossover - pe care compania producatoare nu il va lansa insa mai devreme de 2022.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un deceniu si trecuta de-a lungul timpului prin nenumarate facelift-uri - mai mult sau mai putin semnificative, gama comercializata de Alfa sub denumirea de Giulietta este istorie. Sau - cel putin, asa sustin jurnalistii publicatiei Autocar.

Conform sursei mentionate anterior, locul masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A3, BMW Seria 1 sau Mercedes A-Class va fi luat de versiunea de productie a conceptului botezat Tonale.

Aceasta - dupa cum precizam si in prima jumatate a lunii aprilie, nu va fi insa lansata pe piata mai devreme de anul viitor. Aparent, sefii companiei Alfa Romeo nu sunt multumiti de performantele sistemului de propulsie plug-in hybrid pe care clientii il vor avea la dispozitie.

Finalul productiei masinii proiectate special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A3, BMW Seria 1 sau Mercedes A-Class inseamna ca oferta italienilor nu mai include la momentul de fata decat doua produse.

Intr-o alta ordine de idei, persoanele interesate - direct, de o masina cu logo-ul Alfa pe capota vor fi nevoite sa se multumeasca fie cu o Giulia, fie cu un Stelvio. Daca vorbim - evident, despre Europa, gama comercializata in SUA cuprinzand inclusiv decapotabila 4C Spider.

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Alfa Romeo Giulietta
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2021