Nemtii s-au razgandit. Vor sa vanda din nou acest automobil fabricat in anul 2007

Nemtii s-au razgandit. Vor sa vanda din nou acest automobil fabricat in anul 2007
  • Volkswagen va vinde din nou peste Ocean vechiul Tiguan
  • Modelul va fi comercializat sub denumirea Tiguan Limited
  • Preturile de vanzare vor porni de la suma de 21.995 dolari
Distribuie pe Facebook

Un mare producator german de automobile vrea sa readuca in showroom-uri un model scos din fabricatie. A publicat chiar si sumele de bani pe care are de gand sa le ceara clientilor interesati de achizitionarea unui exemplar.

Volkswagen este tot mai aproape sa reinceapa comercializarea peste Ocean a vechiului Tiguan. Prima generatie a crossover-ului german ar urma sa revina in showroom-uri la pretul de pornire de 21.995 dolari.

Clientii care vor opta pentru versiunea de baza vor primi faruri cu halogen, jante din otel pe 16 inch, dar si tapiterie din material textil, sistem de infotainment cu display color sau camera pentru marsarier.

Noul Volkswagen Tiguan Limited, asa cum se numeste respectivul model, mai ofera in standard si sase airbag-uri. Plus sistemul ICRS, care inchide pompa de benzina, deblocheaza usile si aprinde avariile in caz de accident.

In mod optional, crossover-ul german poate fi echipat cu jante din aliaj pe 17" (495 dolari), in timp ce pachetul Premium ofera in schimbul sumei de 1.295 dolari inclusiv pilot automat, volan din piele si acces fara cheie.

Motorizarea noului Volkswagen Tiguan Limited este asigurata de o benzinar turbo de 2.0 si 200 CP. O cutie automata cu sase rapoarte si, totodata, un sistem de tractiune fata completeaza pachetul standard.

Prima generatie a crossover-ului german a fost lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in toamna lui 2007 si inlocuita noua ani mai tarziu, cu model dezvoltat pe platforma modulara MQB.

Volkswagen Tiguan Limited

Volkswagen Tiguan Limited

Volkswagen Tiguan Limited

Volkswagen Tiguan Limited

Volkswagen Tiguan Limited

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Tiguan Limited
mai multe