Nici n-a intrat in productie, ca s-a si stricat. Lansarea noului GOLF 8 amanata pana dupa Craciun

Nici n-a intrat in productie, ca s-a si stricat. Lansarea noului GOLF 8 amanata pana dupa Craciun
  • Debutul noului Golf 8 amanat
  • Initial ar fi trebuit sa fie lansat la Frankfurt
  • Inginerii s-ar confrunta cu cateva probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, Volkswagen intampina cateva probleme tehnice cu noul Golf 8. Acest lucru ar duce la amanarea lansarii oficiale, desi producatorul german sustine ca nu are nicio legatura.

Legendarul model Golf primeste o noua generatie, a 8-a, iar prototipurile au fost surprinse de nenumarate ori in teste. Chiar daca apar in multe imagini fara niciun pic de camuflaj, surse apropiate companiei sustin ca munca la noul Golf este departe de a fi finalizata.

VW Golf 8- poze spion

Mai mult decat atat, publicatia Bild a intrat in posesia unor informatii potrivit carora Volkswagen intampina mai multe probleme tehnice care ar amana lansarea oficiala a noului Golf 8. Initial se vorbea ca lumea intreaga va face cunostinta cu acesta in luna septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

VW Golf 8- poze spion

Directorul de Marketing si Vanzari din cadrul Volkswagen, Jurgen Stackmann, a declarat pentru Auto News Europe ca intr-adevar inginerii se lupta cu cateva probleme tehnice, dar ca acestea nu au nicio legatura cu amanarea debutului noului Golf 8, eveniment care ar urma sa aiba loc dupa Craciun.

VW Golf 8- poze spion

"Este o decizie de marketing, in sensul ca nu incerci sa pui masini sub bradul de Craciun atunci nimeni nu este atent," ar fi spus Stackmann publicatiei amintite mai sus. In traducere, Volkswagen nu vrea ca o perioada aglomerata, ca cea a sarbatorilor de iarna, sa umbreasca lansarea pe piata a Golf-ului, un model in care nemtii isi pun toate sperantele.

VW Golf 8- poze spion

In ceea ce priveste masina in sine, nu te astepta la modificari radicale. Stim deja ca din punct de vedere al design-ului vorbim doar despre o evolutie a celui actual, cu faruri redesenate si linii mai pronuntate si ca noul Golf 8 va fi cu 45 de kilograme mai usor decat modelul pe care il inlocuieste.

VW Golf 8- poze spion

Faptul ca va fi construit pe arhitectura MQB Evo inseamna, printre altele, ca gama de motorizari va fi compusa din unitati pe benzina si diesel, cu trei si patru cilindri, dar si din unitati hibride.

VW Golf 8- poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW Golf 8- poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2019