Nissan si-a schimbat emblema pentru prima oara dupa 20 de ani. Cum arata acum

Nissan si-a schimbat emblema pentru prima oara dupa 20 de ani. Cum arata acum
  • Noul logo a debutat odata cu Ariya
  • Numele producatorului este in continuare in centrul emblemei
  • Pe modelele electrice acesta va fi iluminat
Distribuie pe Facebook

Nissan a lansat recent crossover-ul 100% electric Ariya si odata cu el a debutat si noul logo al constructorului japonez de automobile. Este pentru prima oara in 20 de ani cand Nissan isi schimba celebra emblema.

La vremuri noi, obiceiuri noi. Cam asa ar putea fi descrisa cel mai bine decizia mai multor constructori de automobile de a-si schimba emblema. Printre ei ii regasim pe nemtii de la BMW, Opel sau Volkswagen, toti optand pentru un logo mai prietenos cu mediul online.

Noul logo Nissan

Acestora li se alatura acum Nissan. Noua emblema a producatorului nipon a debutat odata cu crossover-ul electric Ariya si reflecta "schimbarile semnificative care au avut loc in societate in ultimele doua decenii."

Noul logo Nissan

Numele companiei ramane in mijlocul logo-ului si va fi iluminat, de-acum inainte, pe toate modelele cu zero emisii din gama. In cazul noului Ariya, emblema este iluminata de 20 de LED-uri.

Noul logo Nissan

Logo-ul va fi tot mai vizibil si incet incet va fi incorporat in toate mediile, fizice si digitale, de la reprezentante la pagini de social media sau reclame pe internet.

Noul logo Nissan

Cat despre Ariya, primul model care poarta acest nou logo, crossover-ul a debutat cu un design exterior nu foarte diferit de cel al conceptului si ofera pana la 389 de cai putere, 600 Nm cuplu si o autonomie care poate ajunge pana la 580 de kilometri, in functie de versiunea aleasa.

Noul logo Nissan

Noul Nissan Ariya debuteaza pe piata din Japonia la mijlocul anului viitor iar in Europa, America de Nord si China este asteptat sa ajunga pana la finalul lui 2021.

Noul logo Nissan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul logo Nissan
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2020