Nissan tine cont de obsesia pentru siguranta a europenilor, asa ca introduce noul pachet Vision

Nissan tine cont de obsesia pentru siguranta a europenilor, asa ca introduce noul pachet Vision
  • Nissan introduce gama Vision pe Qashqai, X-Trail, Juke si Pulsar
  • Pachetul de siguranta vine cu mai multe tehnologii de prevenire a accidentelor
  • Intreaga gama este bazata pe nivelul de echipare N-Connecta
Distribuie pe Facebook

Nissan a anuntat ca va introduce pachetul de siguranta Vision pe modele precum Qashqai, X-Trail, Juke sau compacta Pulsar.

Japonezii de la Nissan cauta sa fie cat mai sus in preferintele clientilor din Europa care isi cauta o noua masina. Ei bine, tinand cont de asta, dar si de preocuparea europenilor pentru nivelul de siguranta oferit de un automobile, constructorul nipon a anuntat un nou pachet de siguranta.

Acesta se numeste Vision si aduce printre altele, mai multe tehnologii de prevenire a accidentelor, dar si un sistem de camere cu vedere la 360 de grade botezat Around View Monitor. Acest pachet va fi disponibil, asa cum spuneam si mai sus pe cateva dintre modelele gamei, precum Qashqai, Juke, X-Trail si Pulsar.

Optiunea celor patru camere video s-a dovedit folositoare de-a lungul timpului, iar in cazul celor de la Nissan va ajuta soferii sa parcheze mai usor, si totodata va grabi introducerea tehnologiei ProPilot, prin care niponii vor face accesibila publicului larg rularea autonoma.

Mai mult decat atat, pentru un plus de siguranta, pachetul Vision include deasemenea mai multe sisteme, precum cel de avertizare la depasirea benzii de mers, monitorizare a unghiului mort, franare de urgenta automata, detectare a obiectelor in miscare, asistent pentru faza lunga si recunoasterea semnelor de circulatie.

Gama Nissan Vision este bazata pe nivelul de echipare N-Connecta, care pana acum venea, printre altele, cu bare de amarare pe acoperis sau tapiserie din piele si Alcantara. Acest pachet de siguranta era oferit doar optional.

Distribuie pe Facebook
mai multe