Noile anvelope Nokian Seasonproof C ofera siguranta deplina pe tot parcursul anului

Noile anvelope Nokian Seasonproof C ofera siguranta deplina pe tot parcursul anului
Nokian Tyres, producatorul scandinav de anvelope premium, introduce anvelopele Seasonproof C, pentru uz profesional. Aceste anvelope all-seasons sunt concepute pentru soferii care au nevoie de fiabilitate si siguranta in zilele de iarna cu zapada si zloata, dar care doresc totodata performante de top si un condus fara efort pe timpul verii.
Distribuie pe Facebook

Dezvoltate pentru o utilizare dura si versatila, Nokian Seasonproof C ofera manevrabilitate precisa si stabilitate, un kilometraj excelent si durabilitate imbunatatita. In traficul urban, unde fiecare secunda conteaza, sau in calatorii cu rulota pe drumuri de tara, anvelopele Nokian Seasonproof C pot transporta sarcini grele in conditii de siguranta si fiabilitate.

Potrivit sondajului realizat de Nokian Tyres1 privitor la anvelopele all-season, soferii europeni apreciaza, in special, siguranta in toate conditiile meteorologice, pe tot parcursul anului. Pentru soferii de autoutilitare si vehicule de transport, fiabilitatea in diverse conditii si la temperaturi scazute este foarte importanta. Aderenta si manevrabilitatea, alaturi de o buna rezistenta la uzura, au fost alte caracteristici relevante mentionate de utilizatori.

„Anvelopele Seasonproof C au structuri si materiale special concepute pentru transportul greu, iar modelele benzii de rulare si compusii din cauciuc au fost dezvoltate pentru a putea face fata utilizarii profesionale. Noile anvelope Nokian Seasonproof C sunt flexibile si adaptabile chiar si in conditii meteorologice diverse. Acestea sunt potrivite pentru utilizare optima pe tot parcursul anului si vin cu multiple inovatii pentru a garanta siguranta maxima, kilometraj excelent si durabilitate. Proprietatile de manevrabilitate sunt impresionante atat pe carosabil uscat si umed, cat si pe drumurile cu zapada.”, spune Mikko Liukkula, Development Manager, Nokian Tyres.

Noile Nokian Seasonproof C ofera siguranta si confort pe tot parcursul anului pentru soferii din Europa Centrala. Toate dimensiunile vin echipate cu simbolul Fulg de zapada (3PMSF), care indica faptul ca anvelopele au fost omologate oficial pentru a fi utilizate iarna. Cele mai multe dimensiuni sunt incluse in clasa de aderenta A, pe teren umed. Gama de produse ofera dimensiuni pentru utilizare profesionala si recreativa versatila, cu o selectie de 25 de produse de la 14 la 17 inci, in categoriile de viteza R (170 km/h), S (180 km/h), T (190 km/h) si H (210 km/h). Gama de produse va fi disponibila pentru consumatori in toamna anului 2021.

Confort si siguranta

Noua anvelopa Nokian Seasonproof C ofera o solutie practica pentru profesionistii care vor sa renunte la schimbarea sezoniera a anvelopelor, dar care doresc totusi o optiune sigura pentru fiecare zi a anului. Expertiza Nokian Tyres in materie de siguranta pe timp de iarna si performantele excelente in conditii variate de condus sunt caracteristice noului produs, datorita conceptului Season Sense. Acest concept este creat special pentru utilizarea pe tot parcursul anului, pentru a garanta un condus sigur in zilele ploioase si pe carosabil umed, dar si confortabil si precis pe drumuri uscate, in timpul verii.

Conceptul Season Sense combina mai multe caracteristici inovatoare in designul benzii de rulare, structura si compusul din cauciuc. Modelul de rulare multifunctional directional, in forma de V, cu blocuri centrale rigide, este adaptat pentru a oferi siguranta si confort pe tot parcursul anului. Noul compus al benzii de rulare pentru toate anotimpurile ofera aderenta excelenta pe sosele umede si eficienta in materie de combustibil si kilometraj. Structura rezistenta cu tehnologia brevetata Aramid Sidewall de la Nokian Tyres ofera durabilitate unica si durata de viata imbunatatita.

Durabilitate prin structura si materiale

Viata este mai usoara pentru profesionisti si turisti datorita aderentei excelente pe teren umed si rezistentei la acvaplanare, imbinate cu o durabilitate de top. Durabilitatea noului produs este maximizata prin tehnologia unica Aramid Sidewall de la Nokian Tyres. Fibrele de aramida extrem de puternice intaresc peretii laterali oferind mai multa durabilitate si protectie in situatii de condus exigente. Aceasta tehnologie protejeaza anvelopa impotriva impacturilor, taieturilor si gropilor. Datorita constructiei robuste, adaptate, cu curele groase de otel, Nokian Seasonproof C ofera durabilitate maxima si o durata de viata imbunatatita pentru sarcini grele si in conditii de drum accidentat. Noile anvelope Nokian Seasonproof C vin cu o rezistenta la uzura cu peste 15% mai mare fata de modelul Nokian Weatherproof C, in conditii de drum diferite.

Manevrabilitate si stabilitate excelente pe tot parcursul anului

Modelul multifunctional al benzii de rulare este prevazut cu o zona centrala rigida, care ofera manevrabilitate perfecta si stabilitate pe tot parcursul anului. Fiecare bloc de rulare este atasat la nervura centrala, ceea ce imbunatateste raspunsul la directie si controlul anvelopei pe drumurile uscate. Canelurile puternice de pe banda de rulare incep din zona centrala si se intind spre umeri. Canelurile pentru apa si lapovita din mijlocul benzii de rulare sunt proiectate pentru a maximiza rezistenta la planare si acvaplanare. Acestea stocheaza apa si zloata dintre anvelopa si drum si accelereaza eliminarea lor de pe anvelopa.

Ghearele pentru aderenta dintre blocurile benzii de rulare de pe suprafata anvelopei imbunatatesc aderenta, mai ales la franare si accelerare. Aceste gheare speciale au fost proiectate pentru deplasarea pe drumuri inzapezite si alte suprafete moi. Ghearele adera la suprafata drumului in mod controlat si asigura tractiune si aderenta la franare imbunatatite.

Impreuna cu noul compus al benzii de rulare, acest design asigura o uzura uniforma, un condus confortabil si o rezistenta redusa la rulare. Rezistenta redusa la rulare face ca Nokian Seasonproof C sa fie o optiune eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil pentru soferii care doresc sa mentina o amprenta de mediu scazuta, economisind in acelasi timp costurile combustibilului.

Nokian Seasonproof C – Experienta de condus linistita in orice anotimp

- Siguranta si stabilitate de prima clasa pe tot parcursul anului

- Kilometraj si randament energetic excelente

- Fiabilitate si durabilitate imbunatatite cu sarcini grele

Inovatii principale:

Conceptul Season Sense: Modelul multifunctional de rulare cu compusul pentru toate anotimpurile ofera performante versatile pe tot parcursul sezonului si un condus echilibrat si sigur pe suprafete umede si uscate. Compusul benzii de rulare pentru toate anotimpurile ofera o aderenta impresionanta pe teren umed, kilometraj si randament energetic excelente.

Ghearele pentru aderenta: Aderenta mai buna la tractiune si franare. Proiectate pentru a facilita deplasarea pe suprafete moi, ghearele ofera o aderenta de inalta clasa la franare si accelerare.

Canelurile pentru apa si lapovita: Rezistenta la planare si acvaplanare. Canelurile stocheaza apa si zloata dintre anvelopa si drum si accelereaza eliminarea lor de pe anvelopa.

Tehnologia Aramid Sidewall: Durabilitate extrema. Fibrele de aramida extrem de puternice consolideaza peretii laterali ai anvelopei, oferind o mai mare durabilitate si protectie pentru situatii de condus exigente. Fibra face ca anvelopa sa fie mai rezistenta la impacturi si taieturi, care in caz contrar ar strapunge cu usurinta anvelopa.

Pentru un plus de siguranta, Nokian Seasonproof dispun de un indicator de siguranta (DSI) patentat de Nokian Tyres. La acesta se adauga indicatorii de locatie si presiune din zona cu informatii de pe peretele lateral al anvelopei. Zona de informatii permite inregistrarea presiunii corecte de umflare si a locatiei de instalare la schimbarea anvelopelor. Confortul si siguranta sunt imbunatatite si printr-o sectiune suplimentara care poate fi utilizata pentru inregistrarea cuplului de strangere a suruburilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2021