Noile anvelope Nokian Snowproof C – siguranta si stabilitate pe timp de iarna

Noile anvelope Nokian Snowproof C – siguranta si stabilitate pe timp de iarna
Noile anvelope Nokian Snowproof C sunt special concepute pentru vehiculele profesionale, astfel incat sa poata oferi siguranta si fiabilitate pe timp de iarna. Cele mai importante caracteristici ale anvelopelor sunt siguranta superioara in toate conditiile iernii, confortul si durabilitatea. Proiectate pentru a rezista la sarcini si uzura, noile anvelope Nokian Snowproof C ofera o durata de viata imbunatatita.
Distribuie pe Facebook

Nokian Snowproof C asigura un sofat fara griji in timpul iernilor din Europa Centrala, datorita aderentei superioare atat pe zapada, cat si pe zloata sau ploaie. Conceptul Alpine Sense Grip de la Nokian Tyres permite noilor anvelope sa faca fata cu succes tuturor provocarilor meteorologice din timpul iernii, garantand un condus previzibil si echilibrat.

Potrivit sondajului de opinie realizat de Nokian Tyres1, aproape 60% dintre soferii din Europa Centrala au considerat ca anvelopele de iarna specializate sunt cele mai importante echipamente de protectie auto in sezonul rece. Aproape 70% dintre respondenti au considerat aderenta si manevrabilitatea anvelopei in conditii de iarna esentiale pentru siguranta in timpul condusului, in timp ce stabilitatea, aderenta pe zapada si rezistenta la uzura s-au numarat printre cele mai importante caracteristici.

„Siguranta si condusul echilibrat sunt prioritare pentru noi. La proiectarea noilor anvelope de iarna pentru profesionistii din transporturi, ne-am axat pe imbunatatirea aderentei pe teren umed si zloata, prelungind in acelasi timp durata de viata si reducand rezistenta la rulare. Asadar, noile anvelope Nokian Snowproof C maximizeaza siguranta in toate conditiile meteorologice si ofera stabilitate si control pentru uz profesional si recreativ deopotriva.”, spune Mikko Liukkula, Development Manager, Nokian Tyres.

Noile Nokian Snowproof C ofera siguranta si stabilitate in toate conditiile de iarna. Gama de produse ofera diverse dimensiuni pentru utilizarea profesionala si recreativa, cu o selectie de 27 de produse de la 14 la 17 inci, in categoriile de viteza R (170 km/h), T (190 km/h) si H (210 km/h). Gama de produse va fi disponibila pentru consumatori in toamna anului 2021.

Aderenta excelenta pe timp de iarna, manevrabilitate echilibrata

Noua anvelopa Nokian Snowproof C ofera siguranta, durabilitate si condus fara efort in fiecare zi. Conceptul Alpine Sense Grip ofera aderenta excelenta pe drumuri inzapezite, noroioase si umede, precum si o experienta de condus previzibila si echilibrata. Conceptul include caracteristici inovatoare in privinta designului benzii de rulare a anvelopei, compus din cauciuc si structura. Modelul benzii de rulare optimizat pentru iarna, cu striatii personalizate, agresive si muchii multiple ofera aderenta si siguranta in diferite conditii de iarna si o manevrabilitate echilibrata si usor de controlat, chiar si in cazul sarcinilor grele.

Compusul de rulare Alpine Grip este adaptat pentru iernile din Europa Centrala si are performante bune pentru temperaturi diverse. Acesta ofera aderenta impresionanta pe zapada si carosabil umed si o rezistenta excelenta la uzura. Structura puternica si optimizata a anvelopelor C, cu tehnologia brevetata Aramid Sidewall de la Nokian Tyres, ofera durabilitate unica si o durata de viata imbunatatita.

Siguranta, durabilitate si randament energetic

Anvelopele pentru autoutilitare sunt special concepute pentru o utilizare dura si versatila. Acestea trebuie sa aiba o structura ferma si sa fie suficient de solide pentru a oferi siguranta si fiabilitate la sarcini grele si in conditii de drum variate. Constructia personalizata a anvelopei Nokian Snowproof C include un strat de baza durabil, cu o curea groasa de otel sub banda de rulare.

Durabilitatea noului produs este maximizata de tehnologia unica Aramid Sidewall de la Nokian Tyres. Fibrele de aramida extrem de puternice intaresc peretii laterali oferind mai multa durabilitate si protectie in situatii de condus exigente. Aceasta tehnologie protejeaza anvelopa impotriva impacturilor, taieturilor si gropilor. Aceste caracteristici permit anvelopei Nokian Snowproof C sa suporte sarcini grele si conditii de drum accidentat.

Cand sarcinile sunt mari, rezistenta la rulare poate creste consumul de combustibil. Compusul de cauciuc al modelului Nokian Snowproof C este optimizat pentru utilizare intensa, ceea ce ii permite sa lucreze in siguranta in limite largi de temperatura si sa reduca rezistenta la rulare. Rezistenta redusa la rulare face ca Nokian Snowproof C sa fie o optiune eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil pentru soferii care doresc sa pastreze amprenta de mediu scazuta, economisind in acelasi timp costurile combustibilului.

Manevrabilitate si stabilitate excelente

Vremea este schimbatoare iarna, ceea ce inseamna ca o mare parte a condusului in Europa Centrala se poate desfasura pe carosabil ud sau uscat. Noul model al benzii de rulare ofera anvelopei Nokian Snowproof C un contact echilibrat cu soseaua si un raspuns rapid si previzibil la directie. Banda de rulare vine cu o zona centrala rigida si conectata, ce ofera manevrabilitate echilibrata si stabilitate la sarcini grele.

Canelurile pentru apa si lapovita din mijlocul benzii de rulare sunt proiectate pentru a maximiza rezistenta la planare si acvaplanare. Acestea stocheaza apa si zloata dintre anvelopa si drum si accelereaza eliminarea lor de pe anvelopa. Aderenta suplimentara pentru drumurile cu zapada este oferita de ghearele pentru zapada plasate intre blocurile benzii de rulare, ce asigura o aderenta echilibrata pe gheata si zapada, in special la franare si accelerare. Striatiile adaptate cu santuri speciale stanga/dreapta pe blocurile centrale sunt proiectate pentru a imbunatati siguranta pe timp de iarna. Acestea nu strabat intregul bloc de rulare, ceea ce asigura o aderenta ferma si o manevrabilitate optima pe sosea.

Confortul la volan este intotdeauna un element cheie. Noul model al benzii de rulare, secventa de blocuri a benzii de rulare optimizate de computer si structura noii anvelope Nokian Snowproof C imbunatatesc confortul si reduc nivelul de zgomot.

Nokian Snowproof C – Sofat fara griji pe timp de iarna

- Sigure si stabile in toate conditiile de iarna, inclusiv pe zapada si zloata

- Durata de viata excelenta - kilometraj crescut si durabilitate maxima

- Mai mult confort in timpul condusului, cu un nivel redus de zgomot

Inovatii principale:

Alpine Sense Grip: Modelul benzii de rulare optimizat pentru iarna cu compusul Alpine Grip ofera aderenta pe drumuri inzapezite, noroioase si umede, facilitand totodata o experienta de condus previzibila si echilibrata.

Ghearele pentru zapada: Aderenta echilibrata pe gheata si zapada. Ghearele de zapada ofera o aderenta de inalta clasa la franare si accelerare.

Canelurile pentru apa si lapovita: Scurgere eficienta a apei si zloatei. Canelurile stocheaza apa si zloata dintre anvelopa si drum si accelereaza eliminarea lor de pe anvelopa. Acest lucru previne acvaplanarea periculoasa.

Tehnologia Aramid Sidewall: Durabilitate extrema. Fibrele de aramida extrem de puternice consolideaza peretii laterali ai anvelopei, oferind o mai mare durabilitate si protectie pentru situatii de condus exigente. Fibra face ca anvelopa sa fie mai rezistenta la impacturi si taieturi.

Pentru un plus de siguranta, Nokian Snowproof C dispun de un indicator de siguranta (DSI) patentat de Nokian Tyres. La acesta se adauga indicatorii de locatie si presiune din zona cu informatii de pe peretele lateral al anvelopei. Zona de informatii permite inregistrarea presiunii corecte de umflare si a locatiei de instalare la schimbarea anvelopelor. Confortul si siguranta sunt imbunatatite si printr-o sectiune suplimentara care poate fi utilizata pentru inregistrarea cuplului de strangere a suruburilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2021