Noile lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving

Noile lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving
Osram si-a facut un obicei din a veni cu noutati pe piata iluminatului auto, din ce in ce mai des. Cea mai noua gama de produse, numita LEDriving, cuprinde lumini de zi si de lucru care schimba cu totul modul in care percepem performanta unui vehicul. Fie ca vorbim despre utilizarea lor pe sosea, fie ca luam in calcul un traseu off road, gama LEDriving aduce lumina alba LED oriunde si oricand. Acest lucru este posibil datorita luminii foarte stralucitoare, a carei raza poate atinge o distanta de pana la 450m. De asemenea, una dintre principalele carateristici ale produselor OSRAM este posibilitatea oferita utilizatorului de a-si personaliza luminile, in functie de flexibilitatea sau puterea dorite.
Distribuie pe Facebook

Distributia omogena a luminii, dar si reducerea riscului de orbire cresc siguranta la volan a utilizatorilor care opteaza pentru noua gama LEDriving de la OSRAM. Avand lentile robuste si compacte din policarbonat si protectie sporita impotriva tensiunii, farurile LEDriving sunt fiabile si pot fi utilizate in conditii meteo extreme. Acest aspect este sustinut de garantia de 5 ani de care se bucura toate produsele din gama LEDriving.

Toate luminile de zi si de lucru din noua gama sunt atent testate in cele mai grele conditii pentru a asigura calitatea premium cu care OSRAM si-a obisnuit publicul de peste 100 de ani. Indiferent de situatia in care te afli, de vremea de afara sau de drum, produsele trebuie sa ofere performanta de top. Beneficiile se transpun, bineinteles, in mai multa siguranta datorita vizibilitatii sporite, mai putina oboseala in timpul condusului si, per total, o performanta superioara a experientei la volan.

Luminile de zi LEDriving

Luminile de zi din gama LEDriving sunt destinate utilizarii pe sosea, fie ca e vorba despre o lumina de accent care sa imbunatateasca aspectul general al autovehiculului in timpul zilei, fie ca doriti sa va bucurati de intreaga putere de iluminare pe timpul noptii. Performanta ridicata pe care reusesc sa o atinga aceste produse se datoreaza designului lor robust si distributiei uniforme a luminii, aspecte ce reduc efectul de orbire. Acest lucru creste siguranta la volan si creste calitatea experientei de a sofa. Luminile de zi din gama de produse LEDriving de la OSRAM sunt in conformitate cu standardele ECE si, prin urmare, pot fi utilizate pe drumurile publice.

Luminile de lucru LEDriving

Luminile de lucru LEDriving sunt proiectate pentru a avea o rezistenta sporita care sa permita utilizarea lor in cele mai grele conditii. De la autovehicule off-road la camioane, vehicule industriale sau utilaje agricole, munca poate continua si pe timp de noapte datorita luminilor de lucru LEDriving. Luminile cu LED de un alb intens au eficienta optica ridicata si un management termic sofisticat ce permit ca productia sa nu scada din cauza intunericului, iar raza puternica ilumineaza pe distante foarte mari. De retinut este faptul ca acest tip de lumini nu au aprobare ECE, prin urmare nu pot fi utilizate pe drumurile publice. Luminile de lucru pot fi instalate de o persoana specializata, de aceea e important ca persoanele fara calificarea necesara sa se adreseze unui service auto, insa nu exista reglementari speciale de montare.

Multifunctionale

Proiectoarele multifunctionale din gama LEDriving combina puterea cu aspectul practic. Se caracterizeaza prin faza lunga si functionalitatea frontala a LED-ului si cuprinde bare si proiectoare LED.

Atat barele LED, cat si proiectoarele au doua circuite: lumina de pozitie care se aprinde liniar si faza scurta in forma de X prin care se aprind toate LED-urile. Cele doua circuite se pot lega separat astfel incat sa functioneze pe rand. Pe langa vizibilitatea ridicata acolo unde este nevoie, aceste proiectoare aduc un plus stilului de off-road al masinii.

Noile lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving

Noile lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving

Functionale

Lampile functionale sunt faruri de faza lunga, in conformitate cu ECE si sunt disponibile in doua variante de bare LED: Spot si Combo. Barele ofera o lumina impresionanta si o performanta ridicata. Varianta Spot, cu unghiul fascicului luminii de 5 grade pe orizontal, este instrumentul potrivit pentru a ilumina orice aventura de off-road, in timp ce varianta Combo lumineaza atat pe laterale, cat si pe lungime.

Noile lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving

Slim

Gama Slim cuprinde faruri auxiliare de faza lunga proiectate cu o carcasa subtire si compacta care permite montarea lor simplu si rapid. Lumina alba si puternica a lampilor are o temperatura de culoare de 6000K, dispune de o lentila din policarbonat pentru rezistenta ridicata. De asemenea, au un sistem de racire si control al temperaturii integrat, ce elimina riscul de supraincalzire si protectie pentru supra si subvoltaj.

Noile lumini de zi si de lucru OSRAM LEDriving

Aceste lumini puternice si compacte sunt concepute pentru a face fata in cele mai grele conditii. Obstacolele sunt identificate cu mult timp inainte, spatiul de munca este puternic iluminat, iar aspectul lor robust le cresc considerabil durata de viata. Farurile LEDriving se bucura si de o reducere de 20%, valabila in perioada mai-iulie 2021, la comenzile de pe site-ul GTC, partenerul OSRAM: https://shop.gtcauto.ro/producatori/osram-lights

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2021