Noile placute de frana Wagner, acum si pe piata romaneasca

Noile placute de frana Wagner, acum si pe piata romaneasca
Compania Federal-Mogul (NASDAQ:FDML) a lansat azi binecunoscuta marca de placute de frana Wagner* pe piata din Romania. Decizia vine din dorinta de a servi nevoilor atelierelor auto si consumatorilor care cer tehnologii de inalta calitate pentru placute de frana destinate celor mai populare modele de autovehicule.
Distribuie pe Facebook

Cu o traditie de peste 110 ani, marca Wagner este, practic, sinonima cu inovatia in sistemul de franare. Cele aproximativ 150 de brevete cu acest nume acopera aproape orice componenta dintr-un sistem de franare pentru vehicule usoare sau comerciale.

Initiativa sustine angajamentul Federal-Mogul de a ajuta distribuitorii si atelierele auto sa profite de fiecare oportunitate de reparatie a franelor. Spre deosebire de alte oferte din gama medie a placutelor de frana, noul program Wagner combina una dintre cele mai fiabile marci de pe piata mondiala cu o varietate de materiale de frictiune si modele de placute eficiente si exclusive.
Silvano Veglia, director pentru produse de franare la Federal-Mogul Europa, Orientul Mijlociu si Africa a declarat "Niciun alt furnizor pentru OE sau aftermarket nu poate egala calitatea, performanta si valoarea reprezentate in portofoliul global de franare al Federal-Mogul". "Marca noastra Ferodo - preferata OE - este prima alegere a clientilor care cauta cea mai buna solutie de franare. Noua gama de placute Wagner* va oferi o alternativa excelenta pentru clientii sensibili la pret, care necesita totusi o reparatie de inalta calitate."
Una dintre cele mai populare alegeri ale consumatorilor si mecanicilor din America de Nord, gama de placute Wagner* cuprinde peste 20 de materiale de frictiune avansate, adaptate perfect la cerintele unice ale fiecarui model de autovehicul. Fiecare placuta Wagner este proiectata pentru a oferi performanta de franare superioara si rezistenta excelenta la incalzire, intr-o varietate de conditii de utilizare. Placutele aprobate R90 au placile de baza executate la cote si forme foarte precise, ceea ce asigura o asezare perfecta in etrier. Aceasta insusire asigura un zgomot redus la franare, o puterea excelenta de oprire si o durata lunga de viata a placutelor. Pentru a facilita reparatiile, Federal-Mogul ambaleaza fiecare produs Wagner cu accesoriile si echipamentele necesare unei reparatii rapide si sigure.
Veglia a precizat: "Prin alegerea placutelor de frana Wagner, atelierele nu vor fi nevoite sa coboare nivelul de calitate optand pentru un produs inferior care ar reduce gradul de loialitate si satisfactie al clientilor lor. Fiecare placuta Wagner este proiectata si fabricata conform facilitatilor ultramoderne ale Federal-Mogul si satisface cerintele noastre stricte de control al calitatii, la standard OE."
Despre Federal-Mogul
Compania Federal-Mogul este un furnizor de frunte pe plan mondial in domeniul sistemelor de propulsie, pieselor de directie si suspensie si al tehnologiilor pentru siguranta. Compania serveste cei mai importanti producatori de echipamente originale pentru automobile si autovehicule comerciale usoare, grele, agricole, navale, feroviare, de constructii si industriale, dar si piata mondiala a pieselor de schimb (aftermarket).
Tehnologia de varf, inovatia, experienta in reducerea costurilor de productie, dar si activitatile sale de marketing si distributie asigura livrarea de produse, marci si servicii la un nivel de calitate excelent si un pret competitiv. Federal-Mogul mizeaza pe o strategie de dezvoltare globala durabila si profitabila, punand accent pe valoare si pe satisfactia clientilor, actionarilor si a angajatilor.
Federal-Mogul a fost infiintata in Detroit in 1899. Compania are sediul central in Southfield, Michigan si are 43.000 de angajati in 34 de tari. Pentru mai multe informatii despre istoricul companiei, va invitam sa accesati www.federalmogul.com.

Produsele Federal-Mogul pentru piata pieselor de schimb (aftermarket) sunt comercializate sub o varietate de marci, inclusiv, dar fara a se limita la, piese motor AE(r), stergatoare ANCO(r), bujii si stergatoare Champion(r), garnituri Fel-Pro(r), placute de frana Ferodo(r), cuzineti Glyco(r), segmenti de piston Goetze(r), piese directie si suspensie Moog(r), componente butuc roata National(r), pistoane Nural(r), garnituri Payen(r), piese motor Sealed Power(r) si componente franare si iluminare Wagner(r).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2011