Noua Alfa de 510 CP s-a facut de ras in fata nemtilor. S-a stricat chiar intr-un test cu C63 si M3. VIDEO

Noua Alfa de 510 CP s-a facut de ras in fata nemtilor. S-a stricat chiar intr-un test cu C63 si M3. VIDEO
  • Noua Alfa Giulia Quadrifoglio s-a stricat in timpul unui test
  • Automobilul italian participa la un versus alaturi de M3 si C63
  • La un moment dat s-a aprins in bord martorul 'Check Engine;
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua confruntare dintre Alfa Giulia Quadrifoglio, BMW M3 Sedan si Mercedes C63 AMG S s-a incheiat extrem de prost pentru automobilul italian de 510 cai putere: acesta s-a defectat inainte ca jurnalistii de la Pistonheads sa aiba ocazia de a alege un castigator.

Britanicii de la Pistonheads au urmat exemplul altor jurnalisti din presa auto si au organizat de curand un test in compania noii Alfe Giulia Quadrifoglio, la care au mai participat si BMW M3 Sedan, respectiv Mercedes C63 AMG.

Testul comparativ realizat intre cele trei automobile de inalta performanta si segment mediu s-a incheiat mult mai devreme decat era programat, de vina pentru aceasta situatie facandu-se modelul italian cu 510 cai putere sub capota.

Pe scurt, soferul noii Alfe Giulia Quadrifoglio a fost la un moment dat intampinat calduros de celebrul martor 'Check Engine', care a blocat rivalul duo-ului german format din BMW M3 Sedan si Mercedes C63 AMG in modul de rulare Normal.

Ulterior, automobilul italian de inalta performanta si segment mediu a trecut in 'limp mode', astfel ca testul s-a incheiat inainte ca modelul cu 510 cai putere sub capota sa aiba timp sa demonstreze de ce este in stare cu adevarat...

Distribuie pe Facebook
mai multe