Noul VW Passat Facelift s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul VW Passat Facelift s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul VW Passat Facelift s-a facut de ras la testul elanului
  • Versiunea imbunatatita a actualului VW Passat a reusit sa evite obstacolul imaginar fara sa darame conurile la doar 73 km/h
  • Noul Peugeot 508 SW s-a descurcat mult mai bine la acest test
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a actualului VW Passat ingroasa astazi lista modelelor care au avut probleme la celebrul test al elanului.

Este intotdeauna pregatit sa dea batai de cap, inclusiv masinilor cu pretentii. De aceasta data, victima a celebrului test al elanului organizat de spaniolii de la km77 - caci el reprezinta principalul subiect - a cazut noul VW Passat Facelift.

Prezentata in mod public cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva in perioada 7 - 17 martie 2019, versiunea imbunatatita a actualului VW Passat s-a facut de ras cand a venit vorba despre evitarea obstacolului imaginar la 76 km/h.

Noul VW Passat Facelift nu s-a descurcat mai bine nici macar la o viteza inferioara, schimbarea brusca a directiei incheindu-se cu daramarea conurilor inclusiv la 75 si chiar 74 km/h, dupa cum se poate observa in urmatorul material video.

Aceasta sesiune a celebrului test al elanului organizat de spaniolii de la km77 a pus la incercare, daca mai era nevoie de precizat, versiunea imbunatita a actualului VW Passat in configuratia cu o caroserie in cinci portiere si motor 2.0 TSI.

In plus, publicatia precizeaza ca respectivul Volkswagen Passat Facelift dispunea inclusiv de o putere maxima de 190 de cai - livrata exclusiv puntii fata prin intermediul unei cutii DSG cu sapte rapoarte, dar si suspensie standard.

Ca o comparatie, revenind la performanta versiunii imbunatatite a actualului VW Passat, cea mai noua generatie a modelului Peugeot 508 SW s-a descurcat exemplar la evitarea obstacolului imaginar, reusind s-o faca si la 77 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe