Nu le cumpara nimeni masina, dar nu vor sa renunte la ea. Inginerii lucreaza chiar acum la o versiune cu suicide doors

Nu le cumpara nimeni masina, dar nu vor sa renunte la ea. Inginerii lucreaza chiar acum la o versiune cu suicide doors
  • Lincoln pregateste o versiune cu suicide doors a modelului Continental
  • Informatia a fost confirmata de mai multi dealeri ai producatorului
  • Ramane un mister data la care automobilul respectiv va debuta oficial
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata acum mai bine de doi ani, versiunea de serie a conceptului Continental nu se bucura nici pe departe de succesul la care oficialii Lincoln visau. Chiar si asa, americanii nu au inca de gand sa renunte la masina care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Class.

Motorizarea V6 de trei litri si 400 de cai putere, sistemul de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, scaunele cu reglare electrica in 30 de moduri sau instalatia audio formata chiar si din 19 difuzoare, toate aceste elemente transforma versiunea de serie a conceptului Lincoln Continental intr-una din cele mai interesante optiuni ale automobilelor de clasa mare.

Dar masina care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class nu are nici pe departe succesul rivalilor germani din punctul de vedere al numarului de exemplare comercializate. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca in ultima perioada de timp au tot circulat zvonuri potrivit carora oficialii companiei americane pregatesc retragerea de pe piata a modelului respectiv.

Astazi apar noi informatii cu privire la planurile Lincoln pentru Continental, informatii care vorbesc despre o viitoare versiune cu suicide doors a automobilului de clasa mare de peste Ocean. O astfel de varianta ar fi fost prezentata dealerilor in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, insa sefii diviziei de lux a Ford nu vor sa discute cu presa despre acest subiect.

In cazul in care va prinde viata, respectivul model ar fi prima masina a americanilor din ultima jumatate de secol oferita in compania unor usi cu deschidere opusa. Intamplator sau nu, ultima a fost tot un Continental - vorbim, mai precis, despre generatia cu numarul patru a produsului cu pricina, devenita faimoasa dupa asasinarea din 1963 a presedintelui John F. Kennedy.

La fel de interesant de mentionat este ca Lincoln a mai cochetat la un moment dat cu ideea lansarii unei versiuni cu suicide doors celebrului Continental. Se intampla in anul 2002, atunci cand compania de peste Ocean prezenta in fata lumii intregi conceptul cu acelasi nume - care, in loc sa primeasca o varianta de productie, avea sa se metamorfozeze in noul MKS.

Conceptul Lincoln Continental din 2002

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2018