Nu le mai fac ca pe vremuri. Acest BMW Seria 7 din 2001 se vinde alaturi de o cutie manuala in cinci trepte

Nu le mai fac ca pe vremuri. Acest BMW Seria 7 din 2001 se vinde alaturi de o cutie manuala in cinci trepte
  • Un dealer din Olanda are la vanzare un BMW 728i din 2001
  • Automobilul bavarez ofera o cutie manuala cu cinci rapoarte
  • Nota de plata se ridica la suma de 12.999 de euro
Distribuie pe Facebook

Redescopera placerea condusului la volanul unui BMW Seria 7! Asa ar putea suna sloganul acestui E38 scos de curand la vanzare. Fabricat in cursul anului 2001, automobilul bavarez de lux este livrat la pachet alaturi de... o cutie manuala in cinci rapoarte.

Inca de la bun inceput o sa precizam ca acesta nu este nici primul, nici ultimul si nici macar singurul BMW Seria 7 de vanzare. Spre deosebire insa de cele mai multe dintre exemplare rulate aflate in cautarea unei noi case, cel din cazul de fata isi intampina cumparatorul alaturi de o... cutie manuala.

O cutie manuala cu cinci rapoarte, mai precis, asociata unei motorizari aspirate cu sase cilindri in linie, de 2.8 litri si aproximativ 193 de cai putere in cazul in care te intrebai. De asemenea, despre automobilul bavarez de lux mai trebuie spus ca are doar un singur proprietar la activ si putin peste 110.000 de kilometri la bord.

BMW 728i de vanzare

BMW 728i de vanzare

Din punct de vedere estetic, acest BMW 728i fabricat in cursul anului 2001 iese in evidenta printr-o caroserie de culoare albastra, combinata cu un interior finisat in piele bej. Lista cu dotari cuprinde, printre altele, climatizare automata, scaune cu incalzire, sistem de navigatie si faruri cu xenon.

Acum, in ceea ce priveste pretul de vanzare al automobilului bavarez de lux, cumparatorul sau va avea de achitat 12.999 de euro. La acesti bani te incadrezi, ce este drept, si la un exemplar de generatie mai noua - E65 in speta, insa este greu crezut ca vei gasi unul la fel de curat si bine intretinut precum acest E38.

La final, avem numeroase fotografii interioare si exterioare cu respectivul BMW 728i, o limuzina perfecta pentru a... redescoperi placerea condusului. Nu de alta dar, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, motorul pe benzina ascuns sub capota lucreaza alaturi de o cutie de viteze manuala.

BMW 728i de vanzare

BMW 728i de vanzare

BMW 728i de vanzare

BMW 728i de vanzare

BMW 728i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW 728i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2017