Nu surprinde cu nimic la prima vedere, insa ascunde sub capota un motor V8. Cat costa acest Mercedes E55 AMG

Nu surprinde cu nimic la prima vedere, insa ascunde sub capota un motor V8. Cat costa acest Mercedes E55 AMG
  • Un Mercedes E55 AMG se vine in Europa pentru 9.500 de euro
  • Masina germana are aproximativ 220.000 de kilometri la bord
  • Sub capota ne intampina o motorizare V8 de 354 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes E55 AMG fabricat in 1998 e de vanzare in Europa pentru suma de 9.500 de euro. Masina germana are aproximativ 220.000 de kilometri la bord si ofera o motorizare V8 cu 354 de cai putere.

Arata ca oricare alt Mercedes E-Class, doar jantele din aliaj cu design familiar in cinci spite facandu-te sa te intrebi daca nu cumva urmatorul W210 apartine familiei de modele AMG.

Si daca tot veni vorba despre acest aspect, ei bine... raspunsul este unul afirmativ. Chiar avem de-a face cu un E55 in cazul de fata, cu toate ca logo-urile cu pricina au disparut complet din peisaj.

In plus, fie acum vorba intre noi, nici culoarea verde a caroseriei in cinci portiere nu inspira intocmai sportivitate, break-ul german putand fi astfel incadrat cu mare usurinta la categoria "sleeper".

Mercedes E55 AMG de vanzareMercedes E55 AMG de vanzare

Mercedes E55 AMG de vanzare

Pentru ca, dupa cum probabil inca iti amintesti, sub capota E55-ului AMG W210 troneaza un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri, care produce undeva in jurul a 354 CP.

Livrarea valorilor maxime catre puntea spate se face prin intermediul unei transmisii automate cu cinci rapoarte, fisa tehnica anuntand o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

Nu suna deloc rau pentru o masina de 9.500 de euro, nu-i asa? Numarul kilometrilor parcursi din 1998 si pana in prezent de catre break-ul german ti-ar putea da insa de gandit: 220.000.

Chiar si asa, acest E55 AMG T-Modell se afla intr-o conditie excelenta, anuntul de vanzare precizand inclusiv ca toate reviziile au fost efectuate la dealerii autorizati Mercedes.

La final, acelasi anunt de vanzare ne dezvaluie si cateva dintre dotarile care vor face viata mai usoara si mai frumoasa urmatorului client: faruri cu xenon, climatizare automata, scaune cu reglare electrica si functie de memorie, tapiterie din piele, plus radio / CD player si ornamente din lemn masiv.

Mercedes E55 AMG de vanzare

Mercedes E55 AMG de vanzare

Mercedes E55 AMG de vanzare

Mercedes E55 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes E55 AMG de vanzare
mai multe