Nu te pune rau cu vecinii. Tipul asta a gasit spuma in tobele de esapament si o scrisoare de amenintare

Nu te pune rau cu vecinii. Tipul asta a gasit spuma in tobele de esapament si o scrisoare de amenintare
  • Are un Mustang cu motor V8
  • Sistem de evacuare aftermarket
  • Un vecin si-a facut singur dreptate
Distribuie pe Facebook

Proprietarul unui Ford Mustang a reusit sa-si puna vecinii in cap. Masina lui este echipata cu un sistem de evacuare aftermarket si, din cate se pare, este prea galagioasa. Un vecin a luat problema in propriile maini si s-a razbunat.

Nimic nu este mai placut pentru un impatimit auto decat sa asculte zgomotul facut de un muscle car american echipat cu motor V8. Dar nu tuturor le plac masinile si, mai mult decat atat, nu multi tolereaza zgomotul facut de un Mustang abia pornit la, sa zicem, 7-8 dimineata.

A aflat-o pe pielea lui proprietarul unui Mustang, pe numele sau Aaron Robinson, echipat cu un sistem de evacuare aftermarket. Omul nostru pare ca si-a suparat destul de tare vecinii, intr-atat incat sa gaseasca spuma poliuretanica indesata in evacuarea masinii si o scrisoare de amenintare.

Spuma poliuretanica in evacuare

Aceasta din urma contine chiar si un ultimatum: 14 zile. Atat are la dispozitie pentru a-si monta la loc sistemul de evacuare original sau "va regreta". Robinson a depus deja plangere la politie impotriva vecinului pus pe harta.

Chiar si Ford s-a gandit ca zgomotul facut de Mustang GT ar putea sa deranjeze, tocmai de aceea a echipat muscle car-ul cu asa-numitul Quiet Exhaust Mode. Acesta scade zgomotul facut de evacuarea optionala cu pana la 10 decibeli, tocmai pentru a nu trezi tot cartierul cand pornesti masina.

Spuma poliuretanica in evacuare

Acest mod a fost ideea unui inginer de la Ford care a avut la randul lui probleme cu vecinii din cauza zgomotului facut de masina sa, un Shelby GT350. In cazul sau, vecinul deranjat nu si-a facut singur dreptate ci a sunat direct la politie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2020