Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un rulaj de doar 102.662 de kilometri si - mai mult sau mai putin surprinzator, scaune incalzite.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de bleu si - la fel de important de adaugat, modificata la nivelul partii din spate pentru a lua chipul unui break, insa adevarul este ca nici jantele din aliaj insotite de un design in cinci spite sau blocurile optice frontale dotate cu stergatoare nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Volvo 440 de vanzare

Volvo 440 de vanzare

Asamblata in urma cu aproximativ 26 de ani si scoasa recent - pe parcursul acestor zile, la vanzare, pe internet, in schimbul unei sume de 3.750 de euro, urmatoarea masina din seria Volvo 440 isi va mai intampina viitorul cumparator si alaturi de un interior acompaniat de scaune incalzite, plus aer conditionat.

Respectivul meniu cuprinde inclusiv proiectoare de ceata si inchidere centralizata, actualul proprietar anuntand ca noul posesor va putea experimenta si un benzinar aspirat in patru cilindri, cu capacitatea de 1.8 litri, sinonim cu circa 90 de cai putere. Indeajuns pentru ca break-ul cu doar 102.662 de kilometri la bord sa sprinteze - cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de 175 de kilometri pe ora, pare-se.

Volvo 440 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Volvo 440 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2022