O p!**a de biciclete! Pista din Pantelimon, o bataie de joc, marca Neculai Ontanu

O p!**a de biciclete! Pista din Pantelimon, o bataie de joc, marca Neculai Ontanu
  • Lucrarea din Pantelimon nu este finalizata nici acum
  • Pistele nu sunt semnalizate si nici izolate de automobile
  • Bordurile, montate in bataie de joc
Distribuie pe Facebook

Un biciclist ne arata cam cum stau lucrurile in Romania. Si face o plimbare prin Pantelimon, acolo unde s-au investit, chipurile, zeci de milioane de Euro in asfaltare si reabilitarea strazilor. Ei bine, cine a facut lucrarea sub conducerea lui Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 arestat nu demult, si-a bagat banii in buzunar in loc sa fie atent la detalii.

Daca tot suntem in campanie electorala e bine sa stim ce minuni au facut acei primari PSD si UNPR care, candva, promiteau marea cu sarea. De fapt, ca acum, cand toti candidatii de la toate partidele se jura cu mana pe inima ca au grija de cetateni, ca fac curatenie, ca reabiliteaza blocurile, ca ne scapa de aglomeratie, ca fac locuri de parcare si asa mai departe. Evident, nimic altceva decat un bullshit ordinar inainte de alegeri, dupa care, ghici ce: nu sunt bani!

Pista de biciclete din Pantelimon este exemplul clar de lucrare in bataie de joc, o mantuiala ordinara, la care s-au bagat in buzunar multe milioane de Euro. Iar acest clip realizat de Bucharestbiketraffic ne demonstreaza ce se va intampla si dupa ce vom merge la vot: adica NIMIC. Primarii si toata clasa politica obisnuita pana acum cu ciordeala si cu spaga se va vedea in scaunul de conducator, dupa care, noi, cetatenii, vom continua sa platim taxe si impozite din care smecherii sa fure cat mai mult.

Distribuie pe Facebook
mai multe