Obtinerea permisului auto - Doar n prezenta camerelor video

Obtinerea permisului auto -  Doar n prezenta camerelor video
Teoretic, Romania se indreapta in directia buna si tot teoretic coruptia la noi nu numai ca nu exista, dar si daca ar exista aceasta se vrea strpita prin orice mijloace.
Distribuie pe Facebook

Iata, spre exemplu, initiativa Directiei Regim Permise de Conducere si nmatriculare a Vehiculelor, conform careia proba practica sustinuta pentru obtinerea permisului de conducere ar urma sa se desfasoare numai cu masinile Directiei Permise, dotate cu camere de luat vederi, atat in exterior, cat si in interior.

Laudabila initiativa, dar tot teorie ramne pana ce nu se va auzi printre candidati si pe la scolile de soferi ca a devenit foarte greu sa iti cumperi carnetul de conducere. Camerele din exterior ar nregistra drumul parcurs, iar cele din interior ar pazi agentul de tentatia de a nchide ochii la greselile candidatului, pentru ca, nu-i asa, un ban adus acasa in plus nu strica niciodata.


Totodata, se doreste dotarea salilor de examinare pentru proba teoretica cu camere de luat vederi pentru supravegherea examenului, in prezent, doar 11 servicii judetene fiind dotate cu astfel de aparatura.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2009