Odata cea mai luxoasa limuzina de pe strada, azi costa mai putin decat un iPhone. Plina de dotari si cu motor V8

Odata cea mai luxoasa limuzina de pe strada, azi costa mai putin decat un iPhone. Plina de dotari si cu motor V8
  • Lansata in 1998
  • Design nou si foarte multe inovatii
  • Masina este din 2002 si are un motor V8
Distribuie pe Facebook

In urma cu 17 ani, acest Mercedes-Benz S430 era o masina de care foarte putini se puteau apropia din cauza pretului. Dar acum, un canadian l-a cumparat cu atentie...750 de dolari canadieni, ceea ce inseamna aproximativ 550 de dolari americani.

Mercedes a lansat modelul S-Class W220 in 1998 cu un design complet nou si foarte multe inovatii. Spre exemplu, limuzina germana avea pornire/oprire motor fara cheie, cruise-control cu radar, suspensie pneumatica, scaune ventilate, sisteme de siguranta si lista poate continua la nesfarsit.

Pe atunci era una dintre cele mai scumpe masini de pe piata si cu siguranta cea mai scumpa din gama Mercedes, daca vorbim de un nivel de echipare de top, dar cu timpul s-a devalorizat foarte mult. Spre exemplu, acest exemplar S430 cu motor V8 si in stare destul de buna a fost cumparat acum cu 750 de dolari canadieni.

Asta inseamna cam 550 de dolari americani, jumatate din pretul unui iPhone XS. Si vorbim totusi de un S-Class din 2002 cu un interior care arata mai mult decat decent si vine cu multe dotari. Vorba romanului, "multa masina de banii aia".

Distribuie pe Facebook
mai multe