Oferta speciala pentru un scop umanitar: 100 de lei masurarea Dyno la Exelixis

Oferta speciala pentru un scop umanitar: 100 de lei masurarea Dyno la Exelixis
  • Campania are loc pana pe 25 decembrie 2015
  • Poti dona orice obiecte sau alimente
  • Masurarea poate fi si a masinilor 4x2 sau 4x4
Distribuie pe Facebook

Ca la fiecare sfarsit de an, Exelixis Motorsport face o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor mai putin norocosi. Poti face o masurare Dyno la pretul promotional de 100 de lei daca donezi suplimentar bunuri de minimum 40 de lei pentru copii.

A venit din nou timpul campaniei Exelixis specifice de sfarsit de an. Pentru cei ce nu cunosc sau au uitat, este vorba de un demers ce are ca scop strangerea de bunuri (alimente, sucuri, jucarii, imbracaminte) ce vor fi donate catre copiii din centrul Salvati Copiii.

Astfel in perioada 1.12.2015 – 25.12.2015 pretul sedintelor de masurare dyno va fi de 100 ron/masina, cu conditia de a dona aditional bunuri in valoare minima de 40ron (lucru certificabil prin intermediul unui bon fiscal).

La fel ca si in anii trecuti, la sfarsitul campaniei donatiile colectate vor fi distribuite copiilor prin intermediul organizatiei Salvati Copiii.

Asadar totul e simplu si la obiect: poti sa beneficiezi de un pret redus la masurare dyno a masinii tale si sa faci o fapta buna in acelasi timp, acum in prag de Sarbatori. Asa ca va asteptam cu mic, cu mare, sa facem o fapta buna pentru cei mai putini norocosi!

Contact
Mail: info@exelixis.ro
Tel: 0758 970 058; 0753 935 949

Campanie ExelixisCampanie Exelixis

Campanie Exelixis

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Campanie Exelixis
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2015