Oficialii RAR: Majorarea taxelor de service nu va duce la cresterea manoperei

Oficialii RAR: Majorarea taxelor de service nu va duce la cresterea manoperei
Registrul Auto Roman (RAR) vine cu o serie de clarificari referitoare la posibila crestere a manoperei pentru reparatiile auto.
Distribuie pe Facebook
Oficialii RAR sustin ca suplimentarea taxelor pentru acordarea autorizatiei anuale pentru atelierele auto in functie de activitatile prestate si numarul de marci reprezentate nu ar trebui sa influenteze costul manoperei.

"In realitate, costul minimal pe care RAR il solicita nu poate influenta preturile de reparatii, intrucat ele sunt nesemnificative raportate la un numar minim normal de vehicule reparate pe fiecare marca.

Acordarea autorizatiei diferentiata pe marci si activitati va viza indeosebi calitatea lucrarilor efectuate pentru diverse marci de vehicule, asumarea responsabilitatii service-urilor privind activitatile pe care solicita sa le desfasoare si ordonarea operatorilor din piata serviciilor de tip service auto in functie de capacitatea tehnologica, numarul de angajati si in nici un caz dupa ambitiile personale ale patronilor de ateliere auto.", se arata intr-un comunicat RAR.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2011