Parcarile din Capitala vor fi desenate in culori

Parcarile din Capitala vor fi desenate in culori
Bucurestiul devine european in ceea ce priveste parcarile sau cel putin asta se incearca. Se doreste, sa spunem, potrivit proiectului privind delimitarea si marcarea prin culori a spatiilor de parcare aprobat, miercuri, de CGMB, delimitarea tipurilor de parcari cu ajutorul culorilor.
Distribuie pe Facebook

Asta intr-un oras in care daca ai parcat pe un loc public fara plata risti sa fii luat la bataie in cazul in care inaintea ta, in acelasi loc, obisnuia sa isi traga masina un alt "cetatean".


Conform actului aprobat de Consiliul General, parcarile publice urmeaza sa fie delimitate prin culorile albastru si alb. Termenul de public desemneaza parcarile de resedinta din Capitala ce vor fi marcate cu albastru, parcarile fara plata urmand sa fie indicate prin culoarea alba.

Parcarilor private le este atribuita culoarea galbena.

Locurile pentru persoanele cu dizabilitati, care cu greu gasesc un loc de parcare destinat lor, iar daca merg cu metroul nu au scari rulante sau lifturi, vor fi marcate cu un covor de culoare albastra, iar parcarea interzisa va fi delimitata prin culoarea rosie.

Primarul care vorbeste, Sorin Oprescu, a spus ca acesta este un prim pas in alinierea la standardele europene, fiind vorba de un cadru general la care vor fi aduse modificari.

Acum atentie cui ii va fi atribuit contractul de dat dungi pe asfalt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2009