Pasiune dusa la extrem: are 14 masini de acelasi fel!

Pasiune dusa la extrem: are 14 masini de acelasi fel!
  • Bob Pham este cel mai mare fan al japonezei Toyota MR2
  • Acesta are la momentul de fata 14 exemplare diferite
  • El se ocupa inclusiv cu restaurarea si vanzarea masinilor
Distribuie pe Facebook

Fa cunostinta cu Bob Pham, probabil cel mai mare fan al japonezei cu motor central si tractiune spate Toyota MR2.

Pasiunea vine in diferite moduri, pentru diferite lucruri. In timp ce unii prefera sa priveasca zi si noapte la meciurile echipei favorite de fotbal, altii cauta permanent sa-si umple timpul liber cu gatitul cat mai multor retete.

In ceea ce-l priveste pe Bob Pham din California, acesta are o mare slabiciune pentru masini. Nu chiar insa pentru orice automobil, ci doar pentru unul singur: modelul japonez cu motor central si tractiune spate...

... Toyota MR2. Bob este proprietarul unei colectii impresionante, care include 14 astfel de exemplare - din diferite perioada de timp, in diferite configuratii si, nu in ultimul rand, mai mult sau mai putin modificate.

Bijuteria coroanei din California ia forma unui exclusivist MR2 Turbo, versiune de motorizare pe care japonezii nu au vandut-o niciodata oficial in Europa. Nici insa in SUA nu vezi asa ceva chiar la fiecare colt de strada.

Cel mai mare fan al sportivei cu motor central si tractiune spate, Bob Pham a transformat pasiunea pentru produsul de la Toyota intr-o afacere. Cumpara diferite exemplare, le restaureaza si apoi le vinde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2019