Payen urmeaza sa devina Marca-Expert in etansare a Federal Mogul

Payen urmeaza sa devina Marca-Expert in etansare a Federal Mogul
Marca Payen va acoperi intreaga categorie de piese de etansare, pe toate pietele EMEA (Europa, Middle East and Africa); Gama Goetze(r) se va concentra doar asupra aplicatiilor germane.
Distribuie pe Facebook
Federal-Mogul Corporation (NASDAQ: FDML) lanseaza un program extins de repozitionare a marcii, care va oferi clientilor Aftermarket o gama semnificativ mai larga de piese de etansare cu calitate OE, prin intermediul respectatei marci a companiei, Payen(r). In acelasi timp, gama Goetze(r) de piese de schimb pentru etansare a Federal-Mogul va fi reorientata pentru a deservi doar aplicatii germane de motoare si vehicule.
Initiativa, ce va incepe in luna octombrie, extinde conceptul de succes al Federal-Mogul, "Marci Expert", la categoria piese de etansare. In anul 2009, compania si-a repozitionat multiplele game de piese pentru motor sub cele patru marci pentru motoare - AE(r), Glyco(r), Goetze(r) si Nural(r) - cele mai cunoscute pentru pozitia de top pe piata OE (Original Equipment) si pentru tehnologiile de clasa mondiala in domeniul pieselor Aftermarket. Marca Payen va deveni cea de-a cincea Marca Expert, acoperind intreaga categorie de etansare si, practic, orice aplicatie intalnita in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
"Acest program, ca si in cazul repozitionarii marcilor noastre de piese de motor, va oferi clientilor o gama de piese de etansare semnificativ mai larga si mai bogata, eliminand in acelasi timp suprapunerea inutila dintre marci", a spus Mark Whitehead, Director de Marketing Produse Motor si Etansare, Global Aftermarket - Federal-Mogul Europe, Middle East and Africa. "Produsul pentru fiecare aplicatie va ramane acelasi si va continua sa reflecte pozitia de varf ocupata de Federal-Mogul in calitate de furnizor OE (Original Equipment) de garnituri, simeringuri, piese pentru motor si accesorii de calitate superioara".
Pe langa acoperirea mai mare, programul de repozitionare pentru etansare va permite Federal-Mogul sa accelereze lansarea de produse noi pentru aplicatii asociate celor mai recente modele, sa creasca disponibilitatea produselor, sa imbunatateasca si sa simplifice prezentarea produselor sale in cataloage si sa ajute distribuitorii sa elimine piese duplicate, oferite in prezent si de marca Payen si de marca Goetze, potrivit domnului Whitehead.

In calitate de Marca Expert a Federal-Mogul in categoria de etansare, marca Payen, foarte respectata si orientata catre OE (Original Equipment), va reprezenta sursa de garnituri, seturi de garnituri, simeringuri si suruburi de chiulasa pentru toate marcile si modelele de vehicule europene si asiatice, inclusiv aplicatii pentru autoturisme, vehicule utilitare usoare si vehicule comerciale. Marca Goetze va oferi un program limitat de garnituri si seturi de garnituri, orientat catre 10 producatori germani de vehicule si motoare.

Federal-Mogul isi va extinde, de asemenea, programul complex de anti-falsificare pentru a cuprinde si produsele de etansare Payen si Goetze, odata cu introducerea de ambalaje noi si atractive pentru ambele marci. Ambalajele vor incorpora mai multe caracteristici de securitate avansate, inclusiv un cod de bare cu matrice de date bidimensionala si o eticheta "Holospot", care functioneaza impreuna cu serviciul companiei de autentificare online a produsului la www.fmoriginalparts.com

Pentru informatii suplimentare cu privire la programul de repozitionare a marcii de etansare a Federal-Mogul, contactati distribuitorul dumneavoastra de garnituri si simeringuri Payen sau reprezentantul Federal-Mogul.
In mod alternativ, puteti vizita catalogul electronic interactiv Federal-Mogul la www.fmecat.eu
Despre Federal-Mogul
Federal-Mogul Corporation este un furnizor global de frunte in domeniul tehnologiilor pentru sisteme de propulsie si siguranta, deservind cei mai importanti producatori de echipamente originale pentru autoturisme, autovehicule comerciale usoare si grele, echipamente agricole, navale, feroviare, de constructii si industriale, precum si catre piata mondiala a pieselor de schimb (aftermarket). Tehnologia de varf si inovatia, experienta in reducerea costurilor de productie, precum si activitatile de marketing si distributie, asigura livrarea de produse, marci si servicii de varf, la un nivel de calitate excelent si la un pret competitiv. Federal-Mogul se concentreaza pe o strategie de dezvoltare globala durabila si profitabila, creand valoare si satisfactie pentru clienti, actionari si angajati. Federal-Mogul a fost infiintata in Detroit in 1899. Compania are sediul central in Southfield, Michigan si are circa 39.000 de angajati in 33 de tari.
Produsele Federal-Mogul pentru Aftermarket sunt comercializate sub o varietate de marci, inclusiv dar fara a se limita la, piese distributie motor AE(r), stergatoare ANCO(r), bujii si stergatoare Champion(r), garnituri Fel-Pro(r), placute de frana Ferodo(r), cuzineti Glyco(r), segmenti de piston si camasi, garnituri si simeringuri Goetze(r), piese directie si suspensie Moog(r), componente butuc roata National(r), pistoane si seturi motor Nural(r), garnituri Payen(r), piese motor Sealed Power(r) si componente franare si iluminare Wagner(r).
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2010