Pisa Motors schimba perceptia despre transport

Pisa Motors schimba perceptia despre transport
  • Pisa Motors, unic importator pentru vehiculele comerciale Piaggio
  • Gama larga de utilizari in mediul urban
  • Preturile incep de la 10.500 plus TVA
Distribuie pe Facebook

Piaggio este un nume cunoscut la nivel mondial pentru produsele care garanteaza mobilitate cu performante deosebite - daca ne gandim spre exemplu la Vespa- dar si capabile sa fie un vector de imagine pentru un stil de viata aparte. Ei bine, creativitatea specialistilor grupului Italian si-a gasit expresia si in segmentul vehiculelor comerciale, acestia oferind solutii intr-o nisa extrem de atractiva, aceea plasata intre autoturismele pick-up si utilitarele cu masa totala de 3,5 tone.

Cu trei sau patru roti, produsele aduse in premiera in Romania de Pisa Motors sunt singurele vehicule comerciale cu platform plana, si sunt dotate cu propulsoare Euro 5 "prietenoase cu mediul", alimentate cu GPL sau, in cazul varfului de motorizare, cu unitati electrice. Atributele lor sunt usurinta in manipulare, manevrabilitatea si capacitatea mare de incarcare, sarcina utila fiind de pana la 1,1 tone.

Decizia celor de la Pisa Motors de a le comercializa in Romania a avut la baza oportunitatea creata de faptul ca segmentul autoturismelor pick-up este descoperit dupa incetarea fabricarii modelului Logan, dar si de acela ca, avand masa totala autorizata de 2,2 tone, sunt exceptate de la procesul de licentiere a transportatorilor cu vehicule cu masa totala peste 2,4 tone, aplicabil de la 1 ianuarie 2015.

Piaggio comercialePiaggio Porter

Gama larga de utilizari
Vehiculele comerciale importate de Pisa Motors sunt extrem de utile si versatile, atat pentru companii cat si pentru micii intreprinzatori si nu in ultimul rand pentru comunitatile locale. Ele pot fi folosite intr-o gama larga de activitati: transportul de produse alimentare si non-alimentare, magazine mobile, curierat, in agricultura sau constructii. In plus, se dovedesc extrem de utile pentru lucrari edilitare sau servicii de curatenie publica pe arterele aglomerate din marile orase.Marturie in acest sens sta, spre exemplu, faptul ca Primaria din Barcelona a comandat o flota de 130 de vehicule electrice Piaggio cu ajutorul careia rezolva, in perfecta armonie cu mediul, problemele curente.

Obiective clare
Pisa Motors, importatorul gamei de solutii de transport de la Piaggio, si-a propus ca tinta de vanzari in 2014 un numar de 50 de unitati. “Suntem absolut siguri ca odata ce aceste vehicule vor fi cunoscute si in Romania, interesul pentru acest tip de produs unic va conduce la o crestere semnificativa a vanzarilor, astfel ca preconizam pentru anul 2015 o tinta de 200 unitati”, au declarat oficialii companiei Pisa Motors.

Sunt tinte de vanzari realiste tinand cont de specificul acestor produse.Tinand cont de finetea in constructive si de caracterul lor compact, comparativ cu "sarcinile" pe care le pot indeplini, preturile modelelor comercializate de Pisa Motors sunt rezonabile: de la 10.500 pana la 17.500 euro (fara TVA). Mai mult, costurile de intretinere, cu asigurarile sau impozitele, sunt cu pana la 50% mai reduse comparativ cu cele platite in cazul vehiculelor cu masa de 3,5 tone.

Totodata, toate vehiculele beneficiaza de garantie 2 ani, fara limita de kilometri.Piesele de schimb, atat in garantie cat si postgarantie vor fi asigurate de Pisa Motors, la preturile producatorului italian, deosebit de accesibile.

Mai mult, in 2014 Pisa Motors va avea acoperire in unitati service agreate pentru toate zonele geografice ale Romaniei, iar pana la finele anului viitor vor exista reprezentanti in fiecareoras mare al tarii.

Piaggio comerciale

Distribuie pe Facebook
mai multe